Teks Viler – Šta nas očekuje u 2021. kada je ovaj strip junak u pitanju?

0

Za Teksa će 2021. biti vrlo zanimljiva godina. 

Teks Viler - Šta nas očekuje u 2021. kada je ovaj strip junak u pitanju

Iz izdavačke kuće Sergio Bonelli Editore su objavili urednički plan stripova o Teksu Vileru za 2021. godinu. Plan izgleda ovako: Viler

  • Teks Viler specijalni serijal posvećen teksovim avanturama iz mlađih dana u narednim mesecima doneće zaključak sage sa Džonom Kofinom, Teksovim prvim neprijateljem. Zatim sledi priča sa Kitom Karsonom u glavnoj ulozi smeštena u Montani, u kojoj će se naći još nekoliko prepoznatljivih likova.
  • Biće objavljeno i specijalno izdanje o mladom Teksu i njegovom susretu sa Zagorom.
  • Klasični mesečni Teks doneće priče koje imaju veze sa monaškim ratnikom iz Kine, vešticom, majstorom revolverašem, ekspertom u vudu magiji i čudovištem. Pored toga, na stranice Teksa će se vratiti poznati lik Manuele Montoje.

Pročitajte: Stiže pregršt novih Betmen naslova

  • Ovogodišnjeg Velikog Teksa radiće, ni manje ni više nego Đampijero Kazertano, a u toj priči ćemo videti Teksa u borbi za južnjačko blago.
  • Biće objavljena i dva Teksa u boji. Jednu će dizajnirati Alfonso Font fukisirajuči se na priču o velikoj invaziji Komanča. Za drugu priču je zadužen veliki Enrike Breća u kojoj ćemo videti kako je to kada Teks preuzme ulogu ”Čoveka smrti”.
  • Takođe, među narednim avanturama će biti rečeno kako je i kada Teks postao indijanski agent plemena Navaho.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x