MCU Spider-Man 3: Andrew Garfield, Emma Stone, Alfred Molina i Kirsten Dunst se vraćaju svojim ulogama, Tobey Maguire još uvek u pregovorima

0

Glumačka postava za trećI film o Spider-Manu unutar MCU franšize se povećava iz dana u dan.

Čini se da će Marvelova publika dobiti ono što su poslednjih godinu dana najviše priželjkivali i o tome neprestano spekulisali, a to je da će MCU Spider-Man 3 ujedno biti i Spider-Verse live action film koji će povezati generacije Spider-Man filmova.

Kako prenosi Colider, Spider-Man 3 će vratiti Alfreda Molinu koji je u filmu Spider-Man 2 u režiji Sam Raimi-a iz 2005. godine glumio Doctora Octopusa. Takođe se radi na tome da se svojim ulogama vrate i prethodni glumci koji su glumili Spider-Mana, Andrew Garfield i Tobey Maguire, a uz njih i Kirsten Dunst kao MJ i Emma Stone kao Gwen Stacy.

Ovi navodi izgledaju kao konačno jasna potvrda da će treći nastavak MCU-ovog Spider-Mana zaroniti u multiverzum i imati nekoliko verzija Spider-Mana i drugih likova iz prethodnih filmskih adaptacija o ovom strip junaku, nakon uspeha animiranog filma Spider-Man: Into the Spider-Verse. 

POVEZANO: Da li će Morbius biti deo MCU filmskog univerzuma? (VIDEO)

Jon Watts, režiser koji je režirao filmove Spider-Man: Homecoming i Spider-Man: Far from home, će režirati i ovaj nastavak. Ranije smo dobili potvrde i da će se Jaime Foxx vratiti ulozi Electra, koju je igrao u filmu The Amazing Spider-Man 2 iz 2014. godine. Takođe je poznati da će se u filmu pojaviti i Benedict Cumberbatch kao Doctor Strange. 

Premijera za film MCU Spider-Man 3 je predviđena za 17. decembar 2021. godine. Prethodni film Spider-Man: Far from home je u bioskopima zaradio preko milijardu dolara kada je izašao 2019. godine i postao Spider-Man, a ujedno i Sony-jev film sa najvećom zaradom, te je očigledno da Marvel Studios i Sony ciljaju na obaranje tog rekorda.

POGLEDAJTE I OVO: 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x