Da li će Morbius biti deo MCU filmskog univerzuma? (VIDEO)

0

U nedavnom promotivnom video, Jared Leto otkrio je nove informacije o predstojećoj ulozi u Sony-jevom filmu Morbius.

Leto je otkrio da će Morbius biti deo ‘proširenog univerzuma’, što je odmah navelo fanove da krenu sa špekulacijama. Morbius je u bioskope trebalo da stigne u Julu 2020. ali je premijera pomerena za mart 2021. zbog pandemije virusa COVID-19. Film će pratiti Michael-a Morbiusa koji pokušava da se izleči od retke bolesti krvi, da bi na kraju postao supermoćni vampir i poznati Spajdermenov negativac.

https://www.youtube.com/watch?v=_ceGtjJCKAM

Planovi o ‘proširenom Spider-Man univerzumu’ postoje još iz perioda kad je Andrew Garfield glumio popularnog superheroja. Međutim, nakon neuspeha filma The Amazing Spiderman 2, Sony je ove planove stavio na čekanje. Od tada Sony pokušava da izgradi filmski ‘prošireni univerzum’, a počeli su sa filmom Venom koji je izašao 2018. godine. Uspeh ovog filma je samo povećao inzeresovanje studija za razvoj međusobno povezanih filmova o likovima koji okružuju Spider-Mana. Jasno je da su stvari u pokretu, ali još uvek nije jasno šta publika može da očekuje.

Pročitajte: Izašao POSLEDNJI TRAILER za film “Wonder Woman 1984”! (VIDEO)

Npr. u filmu Morbius će se pojaviti Michael Keaton, koji je u MCU filmu Spider-Man: Homecoming glumio negativca Vulture-a, što je navelo fanove da nagađaju da će se Sony-jevi filmovi ukrstiti sa Marvelovim filmskim univerzumom. Scena iz trailera za film Morbius u kome se na zidu pojavljuje grafit Spider-Mana samo dodatno podstiče ovakve špekulacije. Ipak, ovo nisu ni potvrdili ni demantovali čelnici Marvela, niti Sony-a. 

Letovi komentari će zasigurno dodati ovim špekulacijama da Sony i Marvel spremaju nešto veliko. 

Prošireni filmski univerzumi trenutno su u jeku popularnosti, a Sony izgleda pokušava da to iskoristi. Dok razrađuju svoju filmsku liniju zlikovaca, Sony univerzum je spreman da na kraju uvede Spider-Mana kako bi se suočio sa nekim svojim klasičnim zlikovcima. Nakon što je 2015. Spider-Man uveden u MCU, stvari su se zakomplikovale. Iako Sony još uvek radi na razrađivanju likova, i dalje poseduje primarna prava na njega, nejasno je kako će tačno Spider-Man uticati na Sony-jev univerzum.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x