ZAVRŠETAK ANIME “Napad titana”: Konačno nas očekuje finale popularne animirane serije!

0

Popularna anima “Napad titana” konačno će doživeti finale u decembru ove godine, poslednju, četvrtu sezonu fanovi iščekuju sa velikim nadama i spektakularan kraj serije.

zavrsetak anime stripblog

Malo je mangi i anima dotaklo fanove kao što je “Napad titana” i na IMDB-u je onva anima proglašena za najpopularniju animiranu seriju svih vremena. 

Japanski strip autor Hađime Isajama 2009. godine stvorio je mangu koja je postala svetski hit, a naslov ovog serijala je “Napad titana”. 

Pročitajte: “Napad titana”: Manga koja se vinula u nebesa na leđima titana! (VIDEO)

Radnja ove mange smeštena je u prostor naseljenih mesta koja su ograđena sa tri vrste zidina, poređanih u koncentrične krugove. Prvi zid, Maria visok je 50 metara, drugi je Rouse visok 60 i Sheena zid visine 70 metara. Vreme odvijanja radnje je 845. godina, tokom koje naprasno jedan od titana koji terorišu sve one koji se nađu izvan zidina, probije prvi red odbrane, bedem Maria. Ovo je napravilo opštu pometnju u naseljima iza tog zida, a mnogi ljudi su nastradali. Među nastradalima je bila majka jednog od glavnih junaka ovog serijala, mladog Erena, koji dobija poriv da se pridruži vojsci, već tada dobro organizovanoj u borbi protiv opakih titana. 

Kada je 09. septembra 2009. godine prvi broj mange došao na kioske, ova manga nije nešto preterano zapažena, ali četiri godine nakon toga, kada je napravljena prva sezona animirane serije “Napad titana”, od 25 epizoda, u režiji Tetszria Arakia, popularnost mange je toliko porasla, da je ona prodavana u nevereovatnih 50 miliona primeraka, što je nadmašilo serijal “One piece” i tako “Napad titana” postavilo na sam vrh mangi, kao najprodavanjiju svih vremena. Na nastavak animea “Napad titana” čekalo se četiri godine, a onda je usledilo razočarenje publike jer je druga sezona imala svega 12 epizoda, međutim, ipak su ljubitelji ovog serijala bili radosni, zbog činjenice da će ipak videti nastavak njihovog voljenog serijala. Godine 2018. je objavljena treća sezona sa 12 epizoda. 

Biće i više nego interesantno pogledati ovo finale anime sa neverovatnom popularnošću.

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x