Hogar Strašni dobija animiranu TV seriju

0

Hogara Strašnog ćemo uskoro imati priliku da gledamo u porodičnoj, sitkom animiranoj seriji.

Hogar Strašni dobija animiranu TV seriju Strip Blog

Kako prenosi Deadline, scenarista Eric Ziobrowski piše scenario za animiranu TV adaptaciju Hogarovih avantura. Serija će pratiti porodicu vrednih vikinga i Hogara koji ne može sasvim da razume kako se društvo, koje je nekada razumeo, menja oko njega.

Zioborowki je već poznat po serijama American Dad i Don’t Trust the B—- in Apartment 23. Serija nam dolazi od strane King Features u čijem je vlasništvu Hogarov lik i kompanije The Jim Henson Company, koja je poznata po svojim lutkarskim inovacijama, digitalnom lutkarstvu, a posebno po stvaranju Muppets likova.

Serija će biti rađena pomoću Henson Digital Puppetry Studio tehnologije animacije koja omogućava lutkarima da manipulišu animiranim likovima u realnom vremeno, što omogućava organski, spontani pristup.

Pročitajte: Znate li koja je najprodavanija manga svih vremena?

,,Krupni viking teške spoljašnosti, Hogar je izuzetno simpatičan lik koji nije u koraku sa svetom koji se razvija oko njega. Kulturni duh njegovog sela se menja i on pokušava da prati taj korak. Kompanija Jim Henson je poznata po svom neverovatnom pričanju priča i neverovatnom digitalnom lutkarstvu i jedva čekamo da zajedno predstavimo Hogara publici sledeće generacije”, navodi predsednik King Features C.J. Kettler.

,,Serija o Hogaru je odavno okasnila. Ovaj novi animirani porodični sitkom, smešten u urnebesni svet vikinga, nastaviće tradiciju onoga što najbolje radimo u kompaniji Jim Henson. Hogar je ustaljeni, evergrin karakter koga publika prepoznaje i odmah zavoli. Stripovi Dika Brauna biće divno igralište za naš digitalni lutkarski studio”, ističe Lisa Henson, predsednica kompanije Jim Henson.

Datum izlaska serije je još uvek nepoznat.

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x