POTVRDA: Mauro Bozeli potvrdio da se radi strip u kojem se sreću Zagor i Teks!

0

Nedavno smo dobili vest da se sprema Bonelijevski epski spektakl – susret između Zagora i Teksa. Sada je stigla i potvrda te vest i to direktno od umetnika iz Serđo Boneli Editorea.

novo iz bonelija stripblog

Vest je na svom Instagram nalogu prenela izdavačka kuća Veseli četvrtak, koja i objavljuej Boneli izdanja na srpskom jeziku i strip tržištu, a u postu je napisano:

-Stigla je prva zvanična potvrda da se radi na epizodi u kojoj će se sresti Zagor i Teks (nezvaničnu najavu ove epske priče objavili smo na Tviteru pre nekoliko meseci)! Mauro Bozeli je na svom profilu odgovorio na pitanje čitaoca i otkrio datum objavljivanja u Italiji: decembar 2021. Naša teorija je da će se ovaj decenijama odlagani susret konačno odigrati u Teksovim dvadesetim, a Zagorovim poznim pedesetim godinama. Očekivano, scenario potpisuje Bozeli, a crtež Alesandro Pičineli. Prva slika u ovoj objavi nije insert iz epizode, već samo fan art. Kada će se ta, sasvim sigurno, najuzbudljivija pustolovina obojice junaka pojaviti na kioscima u Srbiji, pitate? Ako sve prođe kako treba – već u februaru 2022.

Pročitajte: NOVO IZ BONELIJA: NAJEPSKIJI SUSRET mladog Teksa i starog Zagora!

 

View this post on Instagram

 

Stigla je prva zvanična potvrda da se radi na epizodi u kojoj će se sresti Zagor i Teks (nezvaničnu najavu ove epske priče objavili smo na Tviteru pre nekoliko meseci)! Mauro Bozeli je na svom profilu odgovorio na pitanje čitaoca i otkrio datum objavljivanja u Italiji: decembar 2021. Naša teorija je da će se ovaj decenijama odlagani susret konačno odigrati u Teksovim dvadesetim, a Zagorovim poznim pedesetim godinama. Očekivano, scenario potpisuje Bozeli, a crtež Alesandro Pičineli. Prva slika u ovoj objavi nije insert iz epizode, već samo fan art. 🙂 Kada će se ta, sasvim sigurno, najuzbudljivija pustolovina obojice junaka pojaviti na kioscima u Srbiji, pitate? Ako sve prođe kako treba – već u februaru 2022. 😉

A post shared by Veseli četvrtak (@veselicetvrtak) on

Podsetimo se, izdavačka kuća Veseli četvrtak nas je sve iznenadila svojim tvitom koji su objavili početkom meseca maja 2020. godine.

U tom tvitu piše: “Hajde da maštamo zajedno, možda prizovemo maštariju pa se i ostvari… Zamislite priču koju piše Boneli, a crta Pičineli, priču o susretu mladog Teksa Vilera i starog Zagora. Kako vam ovo zvuči? Nama kao najepskiji strip koji će biti objavljen iduće godine!”

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x