Najavljene nove DC igre: Suicide Squad i Gotham Knights (VIDEO)

0

Tokom DC FanDome događaja, WB Games je najavio i dve nove igre bazirane na DC-ijevim likovima.

Najavljene nove DC igre: Suicide Squad i Gotham Knights (VIDEO) Strip Blog

Najavljene igre su Suicide Squad: Kill the Justice League i Gotham Knights

Suicide Squad: Kill the Justice League će dovesti urnebesnu grupu heroja koju čine Harley Quinn, King Shark, Deadshot i Captain Boomerang, pred gotovo nemoguću misiju. Dok se Metropolis raspada oko njih, Suicide Squad tim će imati zadatak da eliminišu članove Justice League na čelu sa Supermanom. Nepoznate sile su primorale najveće superheroje poput Supermana da razaraju sve oko sebe, a Suicide Squad se čini kao jedina preostala opcija koja može da ih zaustavi.

Druga najavljena igra je Gotham Knigts, koja će biti centrirana oko Bat-porodice. Batman je navodno mrtav, ali je zato ostavio u amanet svojim naslednicima da čuvaju ulice Gothama umesto njega. Taj zadatak će pasti na njegove mlade učenike Nightwinga, Batgirl, Red Hooda i Red Robina. U isto vreme dok se Batmanovi naslednici okupljaju u njegovom odsustvu, organizacija Court of Owls sprovodi svoje planove vezane za Gotham, te je jasno da će oni biti glavni negativci u ovoj igri. 

POVEZANO: The Batman: Prvi teaser otkriva Catwoman i The Riddler-a (VIDEO)

Iza obe igre stoji Roksteady studio i autori kritički hvaljene Batman: Arkham trilogije igara. Obe nove igre će se odvijati u istom univerzumu kao i prethodne igre. Obe igre, ne samo da će doneti nove priče u kojima će uživati fanovi, već će doneti i novu formulu co-op online igranja gde će igrači moći da igraju zajedno i prelaze misije online.

Gotham Knights će izaći 2021. godine, dok će Suicide Squad: Kill the Justice League izaći 2022. godine

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x