The Batman: Prvi teaser otkriva Catwoman i The Riddler-a (VIDEO)

0

Trailerom za film The Batman reditelja Matt Reeves-a, zatvoren je veliki DC FanDome događaj.

The Batman: Prvi teaser otkriva Catwoman i The Riddler-a (VIDEO) Strip Blog

The Batman prvi teaser trailer nam otkriva da će The Riddler biti odgovoran za sve Batmanove nevolje u ovom filmu.

Teaser počinje naracijom poručnika Gordona i mestom zločina za koji je odgovoran The Riddler. Obzirom da smo Batmanov novi kostim i Batmobile smo već videli, ovaj trailer ne donosi mnogo toga novog. Fokus je uglavnom na atmosferi koju fanovi mogu očekivati, a ona deluje mračno i čini da se je Reeves ispunio svoje obećanje kada je rekao da će njegov The Batman biti mračni misteri triler sa Batmanom koji će iznad svega biti detektiv i raditi na slučaju. 

POVEZANO: Justice League Snyder Cut trailer je konačno stigao! (VIDEO)

Teaser donosi potvrdu da će The Riddler biti glavni negativac u ovom filmu. Videli smo i Catwoman u svojoj ranoj fazi kostima. Kako je Reeves naglasio, u ovom filmu Batman će biti jedan od razloga zašto će ona odabrati da postane Catwoman, stoga se izgled njenog pravog kostima tek očekuje. 

Zanilmijivo je to kako će Gotamska policija sarađivati sa Batmanom u ovom filmu. Vidimo Batmana u dosluhu i saradnji sa Gordonom, ali vidimo i scenu u kojoj se Batman našao u ne baš tako prijateljskoj prepirci sa nekoliko policajaca. 

Vidimo da je ovaj Batman brutalan kada prebije člana bande više nego što je potrebno, što opravdava mračan ton koji je Reeves obećao.

Produkcija filma The Batman je prekinuta zbog pandemije Korona virusa, ali bi ona trebalo da se nastavi sledećeg meseca, dok se i dalje cilja da film bude spreman za prvobitno zakazanu premijeru 2021. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x