Batman: Death in the Family – Trailer za interaktivni animirani film u kome publika odlučuje ishod (VIDEO)

0

Najnoviji DC-ijev animirani film će pružiti publici priliku da sama odlučuje o krajnjem ishodu filma.

Batman: Death in the Family - Trailer za interaktivni animirani film u kome publika odlučuje ishod (VIDEO) Strip Blog

Animirani film će biti adaptacija priče Batman: Death in the Family, a publika će ponovo imati priliku da odlučuje o sudbini Jasona Todd-a, odnosno drugog Robina.

Deset godina nakon kritički hvaljenog animiranog filma Batman: Under the Hood, reditelj Brandon Vietti se vraća sa Bruce Greenwood-om i John DiMaggiom sa filmom Batman: Death in the Family. Ovaj film će biti interaktivno iskustvo u kome će publika donositi vitalne odluke u priči. U raznim tačkama filma publika će odlučivati kako će njihovi likovi nastaviti dalje kroz film. 

Pročitajte: “Betmen: Džoker” – Dan kada je Džoker pušten iz ludnice Arkam

Trailer nam prikazuje različite puteve kojima bi Jason Todd mogao poći, u zavisnosti šta publika odabere. Vidimo ga kao osvetoljubivog i nemilosrdnog Red Hood-a ili kao Red Robina koji nastavlja da lovi kriminalce po Gotamu. Koju će personu preuzeti nakon oporavka od Džokerovog napada na njega, odlučiće gledaoci.

Film će pokušati da publici podari slično iskustvo da odlučuju o sudbini nakontraverznijeg Džokera, poput onog iskustva koje je publika imala 1988. kada se telefonskim pozivom glasalo kako bi se odlučilo o sudbini ovog lika u strip serijalu. 

Animirani interaktivni film Batman: Death in the Family će izaći ove jeseni.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x