Škola stripa i crtačke prakse iz Novog Sada nastavlja sa predavanjima!

0

Škola stripa i crtačke prakse iz Novog Sada nastavlja sa predavanjima i programom i ovog jula.

crtačke prakse stripblog

Sve zainteresovane koji se još uvek nisu priključili programu škole pozivamo da to bez straha i razmišljanja učine. Škola nastavlja sa radom u dobro poznatom terminu, svake nedelje od 15 do 17h. Najave i evente možete pronaći i na stranici IVER studia.

Kako bi letnju pauzu najavili na vreme, izveštavamo sve polaznike i zainteresovane da se program škole neće održavati u avgustu. Svakako, i ovog jula, škola prima nove polaznike i drži se do sada već dobro utemeljenog modela rada.

Pogodnosti i program:
– Mesečna pretplata
– Gostujuća predavanja
– Organizovanje izložbi
– Saradnja sa ekipom studia IVER
– Novi koncept rada na određenim predavanjima
– Analiza naslova i profesionalnog rada poznatih crtača i umetnika
– Ozbiljniji i adekvatniji rad sa polaznicima pojedinačno i razvoj njihovih ideja i primene istih i sl.
– Moguće povećanje broja termina svakog meseca

Sve grupe će biti u istom terminu i polaznici starih grupa će moći da biraju na kojim predavanjima, vežbama i lekcijama žele ponovo da prisustvuju. Isto pravilo važi i za nove polaznike koji imaju malo više crtačkog iskustva i moći će da se pridruže staroj, odnosno, do sada redovnoj grupi. Nova grupa zainteresovanih polaznika počinje sa osnovim vežbama vezanim za osnovne crtačke tehnike kroz razrađen plan i program koji su prošli svi naši dosadašnji polaznici.

Cena svake radionice pojedinačno iznosi 500 rsd, a održavaće se jedanput nedeljno, nedeljom od 15:00 do 17:00, a po potrebi i duže u prostorijama Kulturnog Centra LAB.

Zbog ozbiljnog odnosa prema radu i želje za ispunjavanjem kontinuiteta i napretka, i ove sezone nudimo mogućnost mesečne pretplate na početku meseca tako da će redovni polaznici zapravo imati oblik popusta i moći će da budu prisutni na svim predavanjima u pretplaćenom mesecu za koji će se svakako voditi evidencija. Sve ostalo je stvar dogovora.

Mesečna pretplata iznosi 1200 rsd.

Za više informacija i detalja možete pozvati broj telefona:
069795156

Predavači:
Vojin Vuić
Danilo Andrić
Vanja Andrić

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x