Justice League: “Snyder Cut” dobio službeni datum izlaska na HBO Max!

Nakon što je sam Zack Snyder potvrdio ove vesti posle Man of Steel partija gledanja, The Hollywood Reporter je podelio intervju s filmašem u kojem on detaljno opisuje svoje planove da donese “Snyder Cut” Justice League filma na HBO Max u 2021. godini.

batman i superman stripblog

Warner Bros Pictures Predsednik Toby Emmerich pristupio je Snyderu prošlog novembra i rekao mu da započne rad na tome, prenosi Svijet filma.

Prema HR, nije još uvek odlučeno o obliku ove verzije filma; to bi mogao biti gotovo četverosatni rediteljski rez ili podeljeno u šest “poglavlja”, ali originalna postprodukcijska ekipa dovodi se kako bi napravila rezultat, rezala i dodavala i dovršavala originalne vizualne efekte. Glumci će takođe reprizirati suloge, ne kako bi snimali nove scene, već snimili dodatne dijaloge.

Jedan izvor kaže da će to verovatno koštati između 20 i 30 miliona dolara, ali to je očito cena koju je Warner Bros spreman platiti da konačno učini ono što su fanovi željeli: #ReleaseTheSnyderCut.

“To će biti posve nova stvar, a pogotovo govor onima koji su videli objavljeni film, novo iskustvo odvojeno od tog filma,” objašnjava Snyder otkrivajući da nikada nije gledao verziju Jossa Whedona. “Verovatno ste videli jednu četvrtinu onoga što sam učinio.”

Redatelj je priznao da nikada nije verovao da će se to dogoditi. “Oduvek sam mislio da je to stvar za koju za 20 godina, možda će netko snimiti dokumentarni film i mogao bih im posuditi snimke, male isečke izrezak niko nikada nije video.” Verzija Snyder Cuta prikazana je direktorima Warner Bros-a i HBO Max-a u februaru, a COVID-19, na sreću, nije usporio rad na tome.

Još su rani dani, a s nejasnim datumom izdavanja 2021. treba očito još puno posla (kao što se i očekivalo, ovaj rez je prilično grubog oblika i trenutno je vrlo nedovršen). Ipak, ovo izgleda kao velika pobeda za fanove, a uzbudljivo će biti vidjeti kako će se to sada spojiti.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x