Objavljen je prvi teaser trailer animirane serije Dragonero (VIDEO)

0

Sergio Bonelli Editore i produkcijska kuća Rai Ragazzi su krajem marta najavili da su započeli produkciju animirane serije Dragonero.

Objavljen je prvi teaser trailer animirane serije Dragonero (VIDEO) Strip Blog

Sada imamo priliku da vidimo kako će animirana serija Dragonero izgledati zahvaljujući prvom teaser trailer-u koji je konačno objavljen.

Teaser trailer ne otkriva puno radnje, ali zato obećava dosta akcije i pruža uvid u to kako će izgledati animirana serija bazirana na 3D CGI i 2D animaciji.

Serija Dragonero je bazirana na istoimenom Bonelijevom stripu koji su 2007. godine stvorili Stefano Vietti i Luca Enoch. 

Pročitajte: Novi datumi izlazaka Marvel i DC filmova

Poput stripa, animirani serijal Dragonero će takođe biti smešten u fantastični svet Erondara, gde ljudi žive zajedno sa patuljcima, vilenjacima i orkovima. Protagonisti će biti dvoje tinejdžera, Jan i Mirva, uz njihovog džinosvkog prijatelja orka Gmora. Oni će biti pozvani od strane zmaja kako bi se suprostavili zloj čarobnici Arkani, koja želi da Erondaru donese haos i uvede ga u mračno doba.

Serija će za ciljanu publiku imati decu uzrasta od 7 do 12 godina. Publika će imati priliku da uživa u 26 epizoda koje će trajati 26 minuta.

Datum izlaska serije još uvek nije poznat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x