Ko je nova Jokerova misteriozna devojka Punchline?

0

Nova Jokerova devojka pod imenom Punchline debitovala je u DC-ijevim stripovima.

Ko je nova Jokerova misteriozna devojka Punchline? strip blog

Iako je Punchline tek debitovala na stranicama DC-ijevih stripova, izdanje u kome se pojavila po prvi put se već prodaju po sumanutim cenama. 

Kada su iz DC-a najavili da će Joker dobiti novu partnerku u zločinu, bilo je jasno da će ona zauzimati veliki udeo u priči o Batmanu u cilkusu koji piše James Tynion IV. Prvi put se pojavila u Batman #89 i zahvaljujući zanimljivom dizajnu, velu misterije i medijskom hajpovanju, njena popularnost ubrzano raste. Prvo puno pojavljivanje imala je u Year of the Villain: Hell Arisen #3.

Pročitajte: Betmen: Animirana serija dobija novi strip koji će pisati Pol Dini

Lik Punchline je opisana kao totalna suprotnost od Harley Quinn, tiha, hladnokrva i zastrašujuća. Ona je sadista, a Joker je smatra najzabavnijom osobom koju je upoznao u životu. Elegantni i seksipilan dizajn čini da se odmah istakne. 

Iako još uvek ne znamo mnogo o njoj, ona je na dobrom putu da ostavi dubok trag u Gothamu i DC-ijevim stripovima. James Tynion IV je obećao da čitaoci neće morati da čekaju još dugo da bi otkrili nešto više o ovom liku, te da će priču o njenom poreklu uskoro završiti sa crtačem Mikel Janinom.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x