Aquaman animirana serija stiže na HBO sa James Wan-om na čelu

0

Stiže nam još jedan HBO projekat baziran na DC-ijevim stripovima.

Aquaman animirana serija stiže na HBO sa James Wan-om na čelu strip blog

Ovog puta se radi o animiranoj seriji Aquaman: King of Atlantis na čijem će čelu biti reditelj filma Aquaman iz 2018. James Wan. Pre nego što ponovo bude reprizirao svoju ulogu reditelja za drugi deo filma o DC-ijevom kralju Atlantisa, James Wan će biti izvršni producent animirane serije za HBO Max.

Serija će biti podeljena na tri dela i pratiće Arthur Curry-a dok se prilagođava odgovornostima koje nosi njegova nova titula – kralj Atlantisa. Serija će započeti prvom danom Aquamana na dužnosti kralja i moraće mnogo toga da nadoknadi. U suočavanju sa beskurpuloznim stanovnicima kopna, starim morskim zlim silama i sopstvenim polubratom koji želi da ga svrgne sa trona, Aquaman će imati pomoć svojih vernih savetnika Vulka i Mere koje smo imali prilike da upoznamo u filmu. Aquaman će morati da odgovori na sve izazove i dokaže svojim podanicima da je on čovek dostojan trozupca koji nosi. 

Pročitajte: Black Widow se bori protiv Taskmastera u novom trailer-u (VIDEO)

,,Ovaj DC property je omiljen fanovima širom sveta, bogat dobro poznatim likovima i dinamičnim pričama. U naletu uspeha filma Aquaman, sigurni smo da će animirana serija Aquaman: King of Atlantis biti uzbudljiv dodatak našem programu”, istakla je Sarah Aubrey, šef HBO Max.

Victor Courtright i Marly Halpern-Graser su takođe uključeni u projekat u ulozi showrunner-a i producenta. 

Zvaničan datum premijere animirane serije Aquaman: King of Atlantis je još uvek nepoznat.

Izvor: TheWrap

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x