Henry Cavill tvrdi da je i dalje DC-ijev Supermen

0

Henry Cavill insistira na tome da je on još uvek Supermen u DCEU filmskoj franšizi.

Henry Cavill tvrdi da je i dalje DC-ijev Supermen strip blog

Cavill je zajedno sa Zack Snyder-om i filmom ”Man of Steel” započeo DC-ijev filmski univerzum. Reprizirao je ulogu Supermena još dva puta u filmovima ”Batman v Superman” i ”Justice League”.

Nakon neuspeha filma ”Justice League”, Zack Snyder i Ben Affleck, koji je igrao Betmena, istupili su iz franšize. Dugo se spekuliše o tome da li će Henry Cavill ostati filmski Supermen. Fanovi su burno reagovali na vesti o njegovoj eventualnoj zameni, a glumac sada tvrdi da je on i dalje DCEU Kal-El/Supermen.

Pročitajte: Elrik će biti adaptiran u TV seriju

Prošli su meseci bez novih informacija o Cavill-u kao Supermenu. U intervjuu za Men’s Health on insistira na tome da još uvek nije odustao od uloge.

,,Neću samo da mirno sedim u mraku dok se sve ovo događa. Nisam se odrekao uloge. Još mnogo toga moram da dam Supermenu. Puno je priča za napraviti. Puno je iskrenosti i istinskih dubina lika u koje želim da uđem. Meni je to važno. Mnogo je pravde koja mora biti učinjena za Supermena. Status je: Videćete…”, ističe Cavill

U ovom trenutku ostaje na WB-u da potvrdi da li je Cavill još uvek deo DCEU franšize, te hoće li biti filma Man of Steel 2. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x