Najavljeni filmovi “Ant-Man 3” i “Into the Spider-Verse 2”

0

Vest koja će obradovati sve fanove Marvela i superherojskih filmova je da nam stižu nastavci filmova Ant-Man i Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Najavljeni filmovi “Ant-Man 3” i “Into the Spider-Verse 2” strip blog

Oskarom nagrađeni Sony-jev animirani film “Spider-Man: Into the Spider-Verse” će dobiti nastavak kako je ranije najavljivano, a sada znamo i kog datuma da ga očekujemo. Na Tviter profilu filma najavljeno je da će nastavak izaći 8. aprila 2022. godine.

Naslov i radnja filma još uvek su nepoznati. Film će režirati Joaquim Dos Santos, do sada poznat kao reditelj animiranih serija Justice League Unlimited, Avatar: The Last Airbender The Legend of Korra. Scenario će napisati David Callaham.

Pročitajte: Najavljena serija o Green Lanternu

S druge strane, kako prenosi  The Hollywood Reporter, Marvel Studios će ipak realizovati treći nastavak franšize o Ant-Manu i da će se reditelj prethodna dva filma, Peyton Reed vratiti i za treći nastavak. Detalji o glumcima i likovima koji će se vratiti su nepoznati, jedino je izvesno da će Paul Rudd reprizirati ulogu Ant-Mana. 

Datum izlaska nije poznat, dok Marvel Studioc navodno cilja na 2022. godinu. Film će time biti postavljen u 5 fazu velike MU franšize. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x