Mračni Vitez i Frenk Miler se vraćaju u novom nastavku sage (FOTO)

0

Epska saga o Betmenu Frenka Milera započeta je stripom ,,The Dark Knight Returns”.

Mračni Vitez i Frenk Miler se vraćaju u novom nastavku sage (FOTO) strip blog

Saga se nastavila sa ,,The Dark Knight Strikes Again” i ,,Dark Knight III: Master Race”. I sada Mračni Vitez dobija novi nastavak pod nazivom ,,Dark Knight Returns: The Golden Child”. Novi serijal dolazi kao posledica ,,Dark Knight III: Master Race”, u kome se Miler vraća u svoj popularni univerzum, a pridružuju mu se crtač Rafael Grampá, kojeg je lično odabrao, i kolorista Jordie Bellaire. 

U pitanju je prestižni projekat na 48 stranica čija se radnja odvija nekoliko godina nakon prethodnog, trećeg dela sage. 

Osim što je potpuno preuzela identitet Batwoman, Carrie Kelley se takođe udružuje sa Larom Kent, ćerkom Supermena i Čudesne Žene, i njih dve se nose sa novim pretnjama po svet. Novo oružje u tim borbama protiv zla je Džonatan Kent, lik koji je poznat onima koji prate DC-ijev univerzum, ali je nov u ovom, Milerovom okruženju. 

Slike su preuzete sa portala Enterntament Weekly

Kako najavljuju iz DC-a, Džon Kent je titularno, zlatno dete iz naslova, koje poseduje moći kakve svet još nije video. 

Pročitajte: Postaje vrelo: Ghost Rider dobija novi serijal (VIDEO)

,,Priča Mračni Vitez počinje sa herojima koji su ostarili. Sada vidimo sledeću generaciju heroja u akciji. Rafael je za mene bio očigledan izbor koji će pokrenuti ove junake koji su snažni, neprovereni i nabijeni obećanjima. Mislim da će Džonatan Kent naročito iznenaditi svakoga svojim nepredvidivim sposobnostima i nemogućim umom”, ističe Miler.

Pored umetnosti Rafaela Grampe, strip će imati i nekoliko različitih naslovnica koje će raditi: Paul Pope, Joëlle Jones, Andy Kubert i Frank Miller. 

Dark Knight Returns: The Golden Child izlazi 11. decembra i nosiće DC Black Label oznaku, što znači da će biti namenjen odraslim čitaocima.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x