Džoker trijumfovao na festivalu u Veneciji

0

Nakon što je, kako se izveštava, na premijeri film Džoker dobio osmominutnu ovaciju, sada je dobio i glavnu nagradu Venecijanskog filmskog festivala.

Džoker trijumfovao na festivalu u Veneciji strip blog

Kako prenosi The Wrap, Džoker je na festivalu u Veneciji pobedio filmove kao što su ,,An Officer and a Spy” Romana Polanskog, ,,Ad Astra” Džejmsa Greja i ,,The Laundromat” Stivena Soderberga.

Reditelj Tod Filips se na primanju Zlatnog lava zahvalio Warner Bros-u jer su kako on kaže izašli iz svoje zone komfora i odvažno se zauzeli za njega i ovaj film. Takođe se zahvalio glavnom glumcu Hoakinu Finiksu jer mu je podario sve svoje lude talente.

POVEZANO: Džoker trailer – Superzlikovac se rađa (VIDEO)

I pre samog objavljivanja šuškalo se da bi film ,,Džoker” mogao biti kandidat za uzimanje mnogih velikih nagrada u filmskoj industriji, a takve glasine su se samo povećale nakon premijere u Veneciji i dobrih kritika kritičara i publike. Posebne pohvale dobio je performans Hoakina Finiksa kao Džokera.

Film će doživeti bioskopsku premijeru 4. oktobra.

Režija: Tod Filips.

Uloge: Hoakin Finiks, Robert De Niro, Zazi Bitz, Bil Kemp, Frensis Konroj, Bret Kalen, Glen Flešler, Daglas Hodž, i Šea Vigam.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x