Spawn dobija dve animirane serije – jednu za decu, jednu za stariju publiku

0

Todd McFarlane sprema novi talas Spawn ekranizacija, a za jednu od njih će mu ciljana publika biti deca.

Spawn dobija dve animirane serije - jednu za decu, jednu za stariju publiku strip blog

Tokom Fan Expo-a u Kanadi, McFarlane je najavio da će Spawn dobiti dve animirane serije, od kojih će jedna biti za decu, a druga za stariju publiku. 

,,Trenutno pregovaramo. Imao sam par sastanaka ovog vikenda o različitim izgledima animacije. Želim nešto što će dopreti do mlađe publike i na kraju ih dovesti da postanu ”zavisnici” od Spawn-a. A tu je i serija za odrasle. Mislim da će obe doći nakon filmskog reboot-a”, ističe McFarlane.

Uprkos tome što je kao strip prepun zrelih tonova, film iz 1997. je bio omekšan oznakom PG-13 i tako umanjio zrelije elemente lika. Istovremeno je objavljivana i HBO animirana serija čija je ciljana publika bila odrasla. I sam McFarlane se često poigravao sa likom kroz njegovo stripovsko postojanje, te je njegov web strip iz 2008. The Adventures of Spawn zamišljen kao strip za sve uzraste. 

Pročitajte: ZAGRLJAJ SUPERMANA I BATMANA: Kako su se ova dva junaka okumila?

Uprkos najavama, ove animirane serije najviše zavise od filmskog reboot-a. Film se nalazi u produkcijskom paklu od 2015. godine, a McFarlane bi trebalo da ima svoj rediteljski debi. Rano ove godine film je trebalo da počne sa snimanjem, ali je to pomereno. Poznato je da će Jamie Fox glumiti Spawn-a, a Jeremy Renner će igrati detektiva Twitch Williams-a.

Spawn će ove godine imati jubilej sa svojim #300 brojem, a naćiće se i u popularnoj igri Mortal Kombat 11. 

Datumi izlaska filma i najavljenih animiranih serija još uvek su nepoznati.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x