Marvel Comics #1000 – Trailer najava za jubilarno izdanje (VIDEO)

0

Danas je poseban dan u svetu stripa jer Marvel Comics izdaje svoj jubilarni #1000 broj.

Marvel Comics #1000 - Trailer najava za jubilarno izdanje (VIDEO) strip blog

Marvel Comics je izbacio i trailer najavu u kojoj glavni urednik C.B. Cebulski, izvršni urednik Tom Breevort i primarni pisac ovog serijala pisac Al Ewing govore o jubilarnom izdanju.

,,Šta bismo mogli da učinimo da se svi likovi i najbriljantni kreatori stave na jedno mesto? Tu je došla ideja za Marvel Comics #1000”, naglašava Cebulski.

Pročitajte: Gart Enis se vraća u Marvel i sprema dva mini-serijala Panišera

,,Marvel Comics #1000 je ogroman strip i proslava 80. godina Marvelovog objavljivanja stripova. Svaka strana u velikoj knjizi na neki način, obliku ili formi odgovara nečemu što se dešavalo u svetu objavljivanja u toj godini”, dodaje Breevort. 

Kako su ranije najavili iz Marvel izdavačke kuće, napravljen je ogroman napor i uložen ogroman trud, te da će čak 80 kreativnih timova raditi na ovom projektu. Strip će se osvrnuti na priču o poreklu Marvela. Prvi panel u stripu je prvi panel iz originalnog Marvel Comics #1 iz davne 1939. godine. Breevort opisuje ovo izdanje kao nešto najkomplikovanije i najteže što je do sada sastavljeno u izdavačkoj kući Marvel. Svi čine mali deo velikog mozaika koji slavi veliko nasleđe i sve što je Marvel postigao za 80. godina. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x