REZULTATI ANKETA ZAGOROVE NASLOVNICE: Ovo je najbolja naslovnica od 13 ponuđenih!

Navikli smo da nas Veseli četvrtak iznenadi svojim izdavačkim poduhvatima i projektima, ali ovo niko nije očekivao. To nije fraza, prosto je tako.

rezultati ankete zagorove naslovnice stripblog

Već je dobro poznato da je za 13. broj nove Zlatne serije, u kojem se ponovo objavljuje, ovoga puta dopunjena sa tablama koje su u prošlosti bile izbačene i sa doslednim prevodom, epizoda “Zagor-Nasilje u Darkvudu”. Ovom epizodom se pre pola veka prvi put pojavio Zagor na našim prostorima, i to baš u 13. broju stare Zlatne serije. rezultati ankete zagorove naslovnice

Veseli četvrtak je odlučio da izda čak 13 različitih naslovnica, koje su crtali domaći i jedan gostujući italijanski umetnik. A korica A je bila rezervisana za Ferijevu naslovnicu. Baš iz tog razloga smo vas pitali koja vam se naslovna strana najviše dopada i od svih, izabrana je baš ova.

Uvid u rezultate: OVDE

Skoro 5.000 glasova je pristiglo za nedelju dana glasanja i pobednik naše ankete jeste naslovnica koju je nacrtao italijanski umetnik Paolo Bizi sa 1.710 glasova. Prati ga naslovnica Milana Jovanovića sa 1.555 vaših glasova. Treće mesto osvaja Aleksandar Zograf sa 833 glasa. 

Ispod 200 glasova dobile su naslovnice Alekse Gajića, Bane Kerac, Dalibor Talajić, Miodrag Mikica Ivanović i Tihomir Tikulin Tica.

Ispod 100 glasova dobile su naslovnice Dejana Nenadova, Dobroslava Boba Živkovića, Dražena Kovačevića.

Naslovna strana Dražena Kovačevića dobila je najmanje glasova publike, svega 44 glasa.

Tačan broj glasova, pristiglih u anketi jeste 4.958

1
Ostavite strip komentar

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
knicks Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
knicks
Guest
knicks

bolje da niste nii organizovali ovakvo glasanje koje vređa zdrav razum. jedino bi mogao biti izuzetak ako ste glasače tražili među dvogodišnjom decom. bolje da su glasali za najgoru naslovnu stranicu, ali tu bi zaista, bila mrtva trka. dakle, ne pamtim ništa gore od ove papzjanije sa potpisom veselog četvrtka. a pamtim dobro i pamtim dugo. ovo što radi veseli četvrtak je čista sramota i bruka za devetu umetnost. besramne kopije kopija, pa sve na kvadrat. sve to nema nikakvu vrednost osim vrednopsti papira za potpalu vatre. to nema veze sa kolekcionarima. to je samo pohlepa za tiražom i parama,… Read more »