Predavanja u Junu u novosadskoj Školi stripa!

0

Novi ciklus predavanja u novosadskoj Školi stripa počinje današnjim predavanjem. Raspored predavanja i sve potrebne informacije prenosimo u tekstu:

predavanja u junu stripblog

Predavanja u junu

Jun nove sezone, 2019.

Dočekali smo zajedno još jedno leto iako tako baš i ne izgleda zbog kiše mada nas to neće zaustaviti!

Nastavljamo program dalje, odnosno, počinjemo ispočetka i primamo nove polaznike i uvodimo neke novine i promene u samom radu, planu i programu, kao što su:
– Mesečna pretplata
– Gostujuća predavanja
– Organizovanje izložbi
– Novi koncept rada na određenim predavanjima
– Ozbiljniji i adekvatniji rad sa polaznicima pojedinačno i razvoj njihovih ideja i primene istih i sl.

Pročitajte: Ilustracija polaznika Škole stripa iz Novog Sada (7)

Vraćamo se na osnove i nastavljamo novu, treću sezonu za sve zaniteresovane.
Radionica će se održavati u istim terminima kao i do sada. Sve grupe će takođe biti u istom terminu gde će polaznici starih grupa moći da biraju na kojim predavanjima, vežbama i lekcijama žele ponovo da prisustvuju. Isto pravilo važi i za nove polaznike koji imaju malo više crtačkog iskustva i moći će da se pridruže grupi koja već izrađuje same stripove i svoje koncepte jer su polaznici starijih grupa završili sve vežbe po planiranom programu i sada su za njih ostale samo vežbe usavršavanja na kojima radimo zajedno sa usmerenim planom i programom za svakog polaznika zasebno.

Stara grupa nastavlja dalje sa izradom svojih tabli i detaljnijim pisanjem priča i dešavanja, scena i bitnih momenata.

Nova grupa zainteresovanih polaznika počinje sa osnovim vežbama vezanim za osnovne crtačke tehnike kroz razrađen plan i program koji su prošli svi naši dosadašnji polaznici.

strip blog

Realizujte vaše ideje sa nama!

Očekujemo vas na radionici.
Uživamo, fantaziramo, crtamo, učimo i napredujemo zajedno!
April će biti mesec novih početaka i nikada nije kasno da nam se pridružite u radu i kreativnom druženju. Vrata kulturnog centra su za vas uvek otvorena.

Cena svake radionice pojedinačno iznosi 500 rsd, a održavaće se jedanput nedeljno, nedeljom od 15:00 do 17:00, a po potrebi i duže u prostorijama Kulturnog Centra LAB.

Zbog ozbiljnog odnosa prema radu i želje za ispunjavanjem kontinuiteta i napretka, ove sezone nudimo mogućnost mesečne pretplate na početku meseca tako da će redovni polaznici zapravo imati oblik popusta i moći će da budu prisutni na svim predavanjima u pretplaćenom mesecu za koji će se svakako voditi evidencija. Sve ostalo je stvar dogovora.
Mesečna pretplata iznosi 1200 rsd.

Vidimo se!

Link facebook grupe:
https://www.facebook.com/groups/1661212014122819/?fb_dtsg_ag=AdxVniNo77VkoMwygQPYREC4hoKGD77MK_sfq6bJjxd7Aw%3AAdyFZj8s0ZY63w2Fpfu42AUda0b1qHRRrh1dKKW7Lv-iMw

Predavači:
Vojin Vuić
Danilo Andrić

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x