Frenk Miler se vraća, Supermen: Godina Prva izlazi u junu (FOTO)

1

Frenk Miler je napravio remek delo kada je tokom 80-ih vratio Gotamovog osvetnika, Betmena na njegove početke sa stripom Betmen: Godina prva.

supermen: godina prva strip blog

Sada će nemirni, kreativni um koji stoji iza ostvarenja kao što su: Betmen: Povratak mračnog viteza, 300, Grad Greha, Ronin, Derdevil, uzeti Čoveka od čelika i vratiti ga u njegove početničke dane u stripu Supermen: Godina Prva, koju će svakako objaviti DC. 

Prvo izdanje stiže u junu, u verziji velikog formata. Nakon toga sledi broj dva u avgustu, i broj tri u oktobru. Kompletna trodimenzionalna priča će na kraju biti objedinjena u jednu knjigu i na policama će se naći već u novembru. 

Džon Romita Jr. ugledni Marvelov umetnik koji je poznat po svom radu na Amazing Spider-Man, Daredevil, Uncanny X-Men, Iron Man, i Kickass, je ovde zadužen da rukovodi umetničkom dekoracijom. U nastavku možete videti tri njegove naslovnice vezane za Supermen: Godina Prva serijal. 

Pročitajte: Kako je Alan Mur upropastio Supermenov rođendan?

Takođe je objavljen i poster Frenka Milera, koji će se naći na naslovnici objedinjenog izdanja. 

supermen: godina prva strip blog

Sinopis iz DC-a nam govori da će Supermen: Godina Prva biti priča o sazrevanju budućeg Čoveka od čelika, u kojoj mladi vanzemaljac samo pokušava da pronađe svoje mesto u novom svetu. Suočen sa problemom da krije svoje nasleđe i svoje moći da bi preživeo, Klark će svoju humanost pronaći u temeljima porodice Kent, i u odnosima koji će definisati kakav će čovek postati. Ispričana od dva izuzetno cenjena imena u svetu stripova, Supermen. Godina Prva, biće više od obične superherojske priče. Radiće se o izborima koje Klark Kent pravi na putu da postane legenda. To će biti dokaz zašto je važno da izaberemo da postanemo heroj. 

Prvi deo serijala izlazi 19. juna, dok će knjiga koja objedinjuje sve tri priče biti dostupna 12. novembra. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Miloš
Miloš
5 years ago

Eh baš i nemam velika očekivanja od ovog.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x