Popularna serija Narcos će dobiti strip u izdanju IDW-a

0

Netflixova senzacionalna krimi drama Narcos će u aprilu ove godine dobiti strip u izdanju IDW Publishing-a.

narcos stripblog

Pisac Ryan Ferrier (G. I. Joe: Silent Option) i umetnik Vic Malhotra (The X-Files) će raditi na stripu Narcos. Strip će imati četiri izdanja priče koja će biti u kontinuitetu prve sezone ove hit serije. Priča će se fokusirati na DEA agente Steve Murphy-a i Havier Peñu dok kopaju po narko imperiji čuvenog Pabla Escobara. Prva sezona je obuhvatila Escobarovo hapšenje zahvaljujući DEA agentima i njhovim opsežnim istragama i njegovo bekstvo iz zatvora nakon toga. 

Ova vest je osvanula na sajtu izdavača IDW Publishing. 

,,Oduševljen sam time što ćemo pred nove i stare fanove dovesti neviđenu, dublju priču unutar napetog Narcos sveta. Još više sam uzbuđen zbog saradnje sa Vicom Malhotra, čiji će nam ogroman talenat i stil pokazati novu stranu Narcosa, stranu sa opasno visokim ulozima i novim prisustvom haosa koji će uticati na DEA, na kartele, na samog Escobara i celu Kolumbiju”, kaže u izjavi Ferrier. 

Pročitajte: Asteriksov i Obeliksov 60. rođendan: Luksuzno izdanje košta čak 200 evra

,,Zapanjen sam jer me je IDW izabrao za crtača ovog stripa. Narcos je veoma autentičan, sa likovima koji vas teraju da razmišljate. Veoma je važno da se taj osećaj dovede na stranice stripa, da se ubaci u način na koji se stvari crtaju, boje i komponuju. Do sada je bilo zabavno i izazovno, nadam se da će čitaoci moći da prate”, dodaje Malhotra. 

narcos

Narcos je jedna od najpopularnijih Netflixovih serija koja se proteže u tri sezone i opisuje Escobarov pad. Spin-off Narcos: Mexico je debitovao prošle godine u novembru. 

Strip Narcos #1 će u prodaji biti početkom aprila.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x