Datumi za Batman i Suicide Squad 2, Affleck istupio iz uloge Batmana

0

Nakon nebrojenih glasina o statusu Ben Affleck-a kao Batmana konačno je potvrđeno da on neće glumiti u novom Batman filmu. Jedan od razloga je navodno to da će se film fokusirati na mlađeg Bruce Wayne-a.

affleck

DC i WB žele mlađeg glumca u ulozi Batmana, a neke glasine već kruže o tome ko bi mogao naslediti Affleck-a. Spominje se mladi glumac Jack O’Connell. Affleck koji retko koristi Twitter, potvrdio je ovu vest na svom nalogu i naveo kako je uzbuđen da vidi viziju reditelja Matt Reeves-a kako doživljava svetlost dana.

Film je dobio i zvaničan datum izlaska. U pitanju je 25. jun 2021. godine.

Matt Reeves je objasnio kakav će biti njegov film o Batmanu.

,,To je u velikoj meri jedna noir Batman priča. Nadam se da će to biti priča koja je uzbudljiva, ali i emotivna. To je više Batman u svom detektivskom modu, što nismo videli do sad u filmovima. Stripovi imaju celu istoriju toga. On bi trebalo da bude najveći svetski detektiv, a to do sada nije nužno bilo deo onoga što su bili filmovi o Batmanu. Voleo bih da ovo bude film u kome ćemo ići putem traganja za kriminalcima i rešavanja zločina. To će omogućiti liku da ima jedan luk i tako će moći da prođe kroz transformaciju.”

Pored Batman filma, Suicide Squad 2 je takođe dobio zvaničan datum i on će pratiti Batman film. U pitanju je 6. avgust 2021. Još uvek nije poznato ko će režirati ovaj film, dok iz DC-a potvrđuju da će scenario James Gunn-a doneti svež pristup likovima. Njemu je otvoreno mesto reditelja otvoreno, a Hollywood Reporter navodi da su pregovori za ovu poziciju sa njim u toku. Nepoznato je šta svež pristup zapravo znači i hoćemo li videti iste glumce i likove kako repriziraju svoje uloge. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x