DC sprema bioskopski Batman Beyond animirani film (FOTO)

0

Warner Bros. razvija animirani Batman Beyond film za bioskopsko izdanje. Film će biti baziran na istoimenoj, animiranoj seriji koja je trajala u periodu 1999-2001.

batman beyond stripblog

Batman Beyond je bio nastavak popularne animirane serije Batman: The Animated Series. Postavljena u budućnosti sa ostarelim Bruce Wayne-om koji je odlučio da napusti svoju ulogu zaštitnika Gothama. Nakon mnogo godina bez Batmana, Terry McGinnis otkriva tajnu Bruce Wayne-a. Iako Bruce nije voljan da se njegov superherojski alter ego vrati na bilo koji način, nakon što je Terry-jev otac ubijen, on ubeđuje Brucea da je vreme da neko drugi obuče Bat kostim. Serija je trajala tri sezone i bila popularna među fanovima i kritičarima. 

Geek Worldwide otkriva da trenutno postoji Batman Beyond film u razvoju Warner Animation Group. Čak je Concept Art za ovaj film je procureo online. Iako nema zvanično potvrđenih informacija, rad na filmu Batman Beyond bi trebao da počne 2020. kako bi bioskopsko izdanje izašlo 2022. Ovo je očigledan odgovor DC-a na Marvelov uspešan animirani projekat Spider-Man: Into the Spider-verse.

Pročitajte: FOTO VEST: Titans – Donna Troy prvi put u Wonder Girl kostimu

Dugo su postojala nadanja za Batman Beyond film, naročito live action adaptaciju. Postoje lojalne baze fanova koje još uvek ima animiana serija, koji pozdravljaju ovaj projekat. Dok bi live action Batman Beyond bio svež i zanimljiv pravac, ne možemo poreći da bi animirani film bio jednako odličan. Naročito nakon velikog uspeha filma Spider-Man: Into the Spider-verse koji je dokazao da je animacija i dalje savršen mediji za pričanje priče o superherojima. Batman Beyond je počeo kao animirani film, te je red i da se vrati kao takav. Možda Marvel trenutno jeste aktuelni šampion na frontu adaptacija stripova, ali ipak je DC odavno uspostavio zlatni standard animacije superheroja. Trend je započet pomenutom serijom Batman: The Animated Series, a taj trend traje i danas sa aktuelnom i popularnom trećom sezonom Young Justice: Outsiders. Da ne pominjemo sve animirane filmove i serije između toga. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x