Batwoman sleće na male ekrane u prvom tizer trejleru (VIDEO)

0

Posle mnogobrojnih pitanja u vezi Betmena, i želje fanova da ga vide u DC-ijevom televizijskom univerzumu superheroja, poznatom kao ,,Arrowverse”, ljudi iz CW Network-a su konačno rešili da priču iz popularnog univerzuma prošire i na čuveni Gotam.

batwoman sleće na male ekrane stripblog

Kako smo saznali u kombinaciji sa nekim izveštajima od ranije, Arrowverse-ova verzija Betmena je već tri godine odsutna i niko ne zna gde je Gotamov mračni vitez. U novom promotivnom tizeru vidimo da će popularni Beri Alen i ostali DCTV heroji biti prvi koji će saznati ko brani Gotam u njegovom odsustvu. 

Pročitajte: Sten Li je snimio ,,cameo” za Osvetnike 4

Dok Beri Alen i Cisko istražuju Gotam raspravljajući o tome je li Betmen samo urbana legenda, dešava se bekstvo iz Arkam ludnice, a na Bet-signal se odaziva BatwomanJedna od popularnih Betmenovih naslednika će na male ekrane debitovati u crossover special-u, u koji će takođe biti uključeni the Flash, Arrow i Supergirl, u čije će serije biti podeljena i smeštena radnja. Premijera počinje 09. 12. u specijalnoj epizodi The Flash-a, nastavlja se 10. 12. u specijalnoj epizodi tv serije Arrow, a epilog će dobiti 11. 12. u specijalnoj epizodi Supergirl. Solo avanture Batwoman u njenoj sopstvenoj tv seriji nas očekuju u narednoj godini.

Autor: Milidar Švonja

akvamenstripblog
Posetite stranicu: Svijet Filma
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x