Zavirite u novi strip Milera i Romite – Supermen: Godina Prva (Galerija)

Dugoočekivani strip Frenka Milera i Džona Romite mlađeg, Supermen: Godina Prva stiže kroz nekoliko nedelja.

Zavirite u novi strip Milera i Romite - Supermen: Godina Prva strip blog

Pre nego što strip stigne, CBR objavljuje, a Strip Blog vam prenosi uvid u to kako će izgledati prvi broj Black Label serijala Supermen: Godina Prva. 

Kao što naslov sugeriše, priča Milera i Romite ponovo će ispričati poznatu priču u poreklu Supermena, ali na jedan drugi način. Sudeći po onome što ćete videti na stranicama prvog broja, on će se uglavnom baviti odrastanjem Klarka Kenta u Smolvilu, delom njegovog života kada on još uvek uči kako da ovlada svojim sposobnostima i odgovornošću, kao i željom da se uklopi i bude običan tinejdžer. 

Pročitajte: Stvorenje iz močvare pre zlatnog dodira Alana Mura

This slideshow requires JavaScript.

Prvo izdanje stiže u junu, u verziji velikog formata. Nakon toga sledi broj dva u avgustu, i broj tri u oktobru. Kompletna trodimenzionalna priča će na kraju biti objedinjena u jednu knjigu i na policama će se naći već u novembru. 

Sinopis iz DC-a nam govori da će Supermen: Godina Prva biti priča o sazrevanju budućeg Čoveka od čelika, u kojoj mladi vanzemaljac samo pokušava da pronađe svoje mesto u novom svetu. Suočen sa problemom da krije svoje nasleđe i svoje moći da bi preživeo, Klark će svoju humanost pronaći u temeljima porodice Kent, i u odnosima koji će definisati kakav će čovek postati. Ispričana od dva izuzetno cenjena imena u svetu stripova, Supermen. Godina Prva, biće više od obične superherojske priče. Radiće se o izborima koje Klark Kent pravi na putu da postane legenda. 

Prvi deo serijala izlazi 19. juna, dok će knjiga koja objedinjuje sve tri priče biti dostupna 12. novembra. 

Ostavite strip komentar

avatar
  Subscribe  
Notify of