Kada izlazi Venom 3 i hoće li to biti kraj franšize?

0

Sony je objavio datum izlaska trećeg filma o Venomu kao i zvaničan naziv filma.

Kada izlazi Venom 3 i hoće li to biti kraj franšize?

Sony Pictures je objavio službeni naziv trećeg filma o Venomu, posvećenom liku iz Marvelovih stripova. Film će nositi naziv Venom: The Last Dance, što sugeriše da bi mogao biti poslednji i doneti kraj franšize.

Produkcijska kuća je takođe promenila datum izlaska filma, prvobitno zakazan za novembar ove godine – koji je sada zakazan za 25. oktobar 2024. što se tiče premijere u Sjedinjenim Državama.

Pročitajte: Stiže video igra o Torgalu

Venom: The Last Dance obeležiće rediteljski debi Kelly Marcel, koja je već radila na scenarijima za prva dva filma posvećena Venomu. Tom Hardy će ponovo glumiti Eddie Brocka/Venoma, dok će uz njega ovoga puta biti Juno Temple, Clark Backo i Chiwetel Ejiofor, u ulogama koje još nisu određene. Potonji bi, najverovatnije trebao igrati negativca. kraj

Film će biti nastavak Venoma (iz 2018. u režiji Rubena Fleischera) i Venoma: Fury of Carnage (2021, režija Andy Serkis) i biće deo Sony-jevog Spider-Man Universe. Pored Venoma, kao deo istog filmskog univerzuma ove godine je već objavljen film Madame Web, dok će u toku godine izaći i Kraven: The Hunter, zakazan za 29. avgust 2024.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x