Prvi susret Betmena i Pingvina u novom stripu Toma Kinga i Stevana Subića

0

Priča o prvom susretu Betmena i Pingvina ispričana je u mini serijalu pod nazivom Penguin, scenariste Toma Kinga.

Prvi susret Betmena i Pingvina u novom stripu Toma Kinga i Stevana Subića

Oswald Cobblepot je jedan od najpoznatijih neprijatelja Mračnog viteza, a u The Penguin #6 fanovi mogu svedočiti kako je izgledao prvi susret dva neprijatelja i kako su se njih dvojica upoznali. U preview-u iz DC Comicsa, titularni negativac sedi u baru i priseća se “dobrih” starih dana pre Betmena. Ponosno govori o tome kako je Gotam bio pretvoren u mračni grad pun kriminala kakav je sada – sve dok nije došao Betmen. Pisac Tom King i crtač Stevan Subić stvaraju krvavu priču koja otkriva poreklo izopačenog odnosa Betmena i Pingvina.

Nakon stripa Zagonetač: Godina Prva, naš Stevan Subić dobija priliku da radi na drugom strip serijalu o drugačijem Betmenovom negativcu i sve to sa superstarom Tomom Kingom. U pitanju je 12-delni mini serijal, a do sada je izašlo pola, odnosno 6 brojeva.

Pročitajte: Povratak Dika Trejsija

Serija je počela sa povređenim Betmenom i Pingvinom koji plutaju rekom Gotam u čamcu koji tone; ostatak izdanja i serijala su smešteni u flashback. Tako da očekujemo da će serija krenuti do svog dvanaestog broja i uhvatiti korak s onim što se tu dogodilo, s Pingvinom koji zna da je Brus Vejn zapravo Betmen. I nagoveštaj duže, zajedničke istorije između njih dvojice. prvi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x