Marvel najavljuje alternativne edicije za stariju publiku

0

Više nasilja i krvi stiže u Marvelove stripove.

Marvel najavljuje alternativne edicije za stariju publiku

Marvel Comics je najavio novu uređivačku inicijativu posvećenu starijoj publici, nudeći alternativne edicije nazvane “Red Band Edition”, a prva će biti verzija mini serije Blood Hunt, eventa fokusiranog na vampire koji je napisao Jed MacKay, a nacrtao Pepe Larraz. alternativne

Posebnost ovog izdanja čine epizode koje sadrže dodatne stranice i sadržaj koji je delom drugačiji i nasilniji od uobičajenog izdanja. Knjige će takođe biti upakovane u zatvorenu kovertu sa upozorenjem: ,,Pažnja! Ovaj strip je namenjen isključivo odrasloj publici. Eksplicitan sadržaj. Po nahođenju čitaoca.”

Pročitajte: The Amazing Spider-Man #1 prodat za $1.380.000

Nije prvi put da je Marvel Comics napravio dve različite verzije stripa, ali je prvi put da je napravio celu knjigu u normalnoj verziji i za stariju. Prema pisanju izdavačke kuće, ova vrsta izdanja je “prikladna za krvlju natopljenu sagu, u kojoj će vampiri žestoko zarivati zube u vaše omiljene heroje”.

Pepe Larraz je objasnio da mu je u ovom “Red Band Edition” dozvoljeno da koristi “mračan, nasilan i krvav ton” i da crta stvari koje si obično ne može da crta u regularnom stripu o superherojima.

Prvo izdanje Blood Hunt-a biće objavljeno u Sjedinjenim Državama 1. maja 2024. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x