Nova generacija Nindža Kornjača u stripu Poslednji Ronin 2

0

Prvi pogled na to kako će izgledati strip Poslednji Ronin 2.

Nova generacija Nindža Kornjača u stripu Poslednji Ronin 2

Nastavljajući priču o prethodnoj miniseriji TMNT: The Last Ronin, Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin II – Re-Evolution donosi povratak kreativnog tima prve serije, uključujući pisce Kevina Eastmana i Toma Waltza, umjetnike Bena Bishopa, Esaua Escoraza i Isaac Escorza, koloristu Luis Antonia Delgada i pisca Shawn Lee-a. Uz to nam dolazi i nova generacija Nindža Kornjača.

Smešten više od jedne decenije nakon što je Poslednji Ronin pobedio klan Stopala, TMNT: The Last Ronin II – Re-Evolution donosi New York City u novom stanju haosa i nova generacija Nindža Kornjača mora da zaštiti grad.

Četiri nove Nindža Kornjače koje se zovu Odyn, Yi, Moja i Uno.

Pročitajte: Čuveni X-Men crtani iz dobija svoj strip nastavak

Četiri nova lika kreirali su Kevin Eastman i Peter Laird, tvorci originalnih kornjača, zajedno sa crtačem Benom Bishopom. Četiri nove kornjače debitovale su u prvom broju serijala Poslednji Ronin: Izgubljene godine koji je IDW Publishing u Americi objavio 25. januara.

U priči, nove kornjače je borlilačkim veštinama naučila ćerka Ejpril O’Nil, Kejsi Meri, koja je preuzela štafetu davno preminulog učitelja Splintera. Ovom novom futurističkom pričom o Nindža Kornjačama, izdavačka kuća IDW Publishing proširuje narativni svet Poslednjeg Ronina, takođe sa ciljem da ponovi uspeh u prodaji, koji se ne odnosi samo na strip, već i na kolateralnu trgovinu koja se razvila oko ovog serijala.

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: THE LAST RONIN II – RE-EVOLUTION #1 izlazi 28. februara.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x