Mr. Wolf – Novi Bonelijev strip junak

0

Predstavljen je novi strip serijal i novi strip junak iz Bonelijeve kuhinje pod nazivom Mr. Wolf.

Mr. Wolf - Novi Bonelijev strip junak

Sergio Bonelli Editore je predstavio Mr. Wolf, strip junaka koji je inspirisan reperom i influenserom Fedezom, nastao u saradnji između izdavačke kuće Boneli i WOLF-a | Hungry For Life, Hypeov lifestyle program, koji ugošćuje Fedezov podcast o preduzetništvu i start-upovima pod naslovom WOLF – Priče koje su važne.

Strip tvrdog poveza, formata 19,5 x 26 cm, sa 152 stranice u boji će biti predstavljen na Lucca Comics & Games festivalu (1 – 5. novembar), da bi se potom distribuirao u strip prodavnicama i knjižarama od 14. novembra, dok je već dostupan online.

Priču pod naslovom Prošlost koja se vraća napisao je Davide Rigamonti, a nacrtali su je Antonella Vicari, Matteo Resinanti i Pietro Vitrano za boje su zaduženi Daria Cerchi, Filippo Beretta i Antonio Campo. Naslovnicu knjige ilustruje Carmine Di Giandomenico, autor poznat po svom radu za Marvel Comics (Spider-Man Noir) i DC Comics (Flash).

Protagonista stripa je Leonardo Luna alias Mr Wolf, a njegov izgled inspirisan je Fedezom. Kako kaže Sergio Bonelli Editore, on je «finansijski genije i detektiv u slobodno vreme, podcaster koji traži istinu o velikim finansijskim krizama iz prošlosti, uključen je u dinamične avanture pune akcije s ciljem sprečavanja novih ekonomskih krahova».

Pročitajte: Zašto Garfild mrzi ponedeljak i voli lazanje?

Avantura Mr. Wolfa odvijaće se s jednog kraja planete na drugi, na ekskluzivnim mestima koja ponekad kriju nedokučive pretnje, gde će otkriti istinu o fascinantnom i opasnom svetu, u kojem ljudski život ima samo ekonomsku, a ne moralnu vrednost.”

Ispod su prve stranice stripa koji je izdavačka kuća objavila kao preview:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x