Senidah objavila spot koji je u stvari strip (VIDEO)

0

Slovenačka kantautorka i kako je mnogi nazivaju ‘balkanska trep diva’, Senidah, objavila je jedan zanimljiv stripovski spot za svoju pesmu.

Senidah objavila spot koji je u stvari strip (VIDEO)

Dakle, Senidah je objavila spot za svoju pesmu pod nazivom ‘Senida’ koja je prvobitno objavljena u novembru 2022. godine. Ono što je zanimljivo u vezi ovog spota je da je zapravo u pitanju strip.

Spot je napravljen tako da liči na superherojski strip, a glavni lik je naravno sama Senidah, koja je zanimljivo oslikana tako da dosta liči na Sindel, jednu od karaktera iz popularne igre Mortal Kombat.

Za scenario spota su bili zaduženi Vladimir Marković Looney i Relja Milanković, koji je ujedno i jedan od tekstopisaca na ovoj numeri, dok je za crtež bio zadužen naš dobro poznati strip umetnik Ivan Šainović. Unos teksta je radio Borivoje Grbić, dok je za animaciju bio zadužen Mile Eror.

Pročitajte: Technotise – Beograd 2074.

U linku videa se takođe nalazi i stranica na kojoj je moguće kupiti i Senidah strip, koji je štampan u ograničenoj seriji.

Zanimljivo je videti kako jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima donosi veoma jedinstven spot i kako je strip kao umetnost uvek inspirišuća i može se sjajno uklopiti sa raznim drugim medijima.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x