Skot Snajder i glumac Tom Hardi su zajedno napravili strip

0

Skot Snajder je najavio svoj novi strip koji je napisao zajedno sa glumcem Tomom Hardijem.

Skot Snajder i glumac Tom Hardi su zajedno napravili strip

Skot Snajder je napravio strip zajedno sa Tomom Hardijem. Hardi, poznatim između ostalog i po tome što je glumio ulogama Venoma, Spider-Manovog neprijatelja, u Marvelovim filmovima u produkciji Sony-ja, i Bane-a, Betmenovog neprijatelja, u trećem poglavlju trilogije Mračni vitez u režiji Kristofera Nolana.

Arcbound će biti naučnofantastični serijal u dvanaest delova i služiće kao uvod u narativni univerzum koji će poprimiti isto ime i koji autori nameravaju naknadno proširiti drugim naslovima.

Projekat predviđa i učešće Franka Tierija (Wolverine, Deadpool) kao unosioca teksta, dok će crteže kreirati Rajan Smolmen (Fortnite). Serija će takođe imati nekoliko varijanti omota koje su dizajnirali Rajan Otli, Clej Man, Tajler Kirkam i Den Panosian.

Zastrašujuća Zynitec korporatokratija koristi nenadmašnu energiju Kroniuma da potvrdi svoju dominaciju nad svemirom. Serija Arcbound prikazuje putovanje Kaija, odlučnog kapetana, zaduženog za upravljanje Zynitec-ovim operacijama na Kroniumu. Međutim, dok se bori sa moralnošću svoje uloge, otkrića o Zynitec-ovoj sumnjivoj prošlosti gurnula su ga u goruću dilemu: ostati odan carstvu ili se suočiti sa silama koje su ga oblikovale u oruđe ugnjetavanja.

Pročitajte: Gart Enis će pisati stripove o Džejmsu Bondu

„Uvek me privlačio kreativni proces u svim aspektima pripovedanja, a sa stripovima smatram da je to fascinantno igralište za istraživanje. Mesto gde, ako imate sjajan kreativni tim i sposobnost crtanja, pisanja i diskusije, možete zajedno graditi epske svetove. Svetove za koje imate jasnu slobodu da ih oblikujete, modifikujete, redefinišete, demontirate i ponovo gradite bez ograničenja budžeta i ograničenih resursa” rekao je Tom Hardi. “Platno je beskonačno, ogromno prostranstvo u kojem možete istražiti ljudsko stanje, dubinu karakter i bezgranična carstva, sve ograničeno samo našom kolektivnom maštom. Čast je imati priliku raditi zajedno sa legendama industrije poput Skota, Frenka i Rajana kako bismo pomogli u oživljavanju Arcbound univerzuma. Oni su stvorili epski svet koji je uzbudljiv za istraživanje i za one koji vole stripove i za one koji ih stvaraju.”

Prvo izdanje Arcbounda, čiji izdavač još nije otkriven i biće objavljen u SAD-u u martu 2024.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x