ČAROBNA KNJIGA SLAVI 20. ROĐENDAN: Spisak izdanja na akciji!

0

ČAROBNA KNJIGA SLAVI 20. ROĐENDAN! Tim povodom pripremili smo VELIKU ROĐENDANSKU AKCIJU koja će trajati od 15. do 24. septembra 2023. godine.

spisak izdanja stripblog

Odabrali smo preko 140 izuzetnih knjiških naslova koji će moći da se kupe po modelima „knjiga za 400 dinaraˮ i „2 knjige za 500 dinaraˮ, kao i sjajna ilustrovana izdanja po specijalnim cenama.

Pripremili smo i fantastičan izbor od preko 100 stripskih naslova koji će biti dostupni po SPECIJALNIM CENAMA od 100, 250, 500, 1.000 i 1.500 dinara.

IZDANJA NA AKCIJI: OVDE

Pored navedenih popusta, svi ostali naslovi Čarobne knjige biće dostupni po cenama Letećeg starta, odnosno biće sniženi 33%! Retka je prilika da se ovaj popust primenjuje i na našem sajtu!

Veliku rođendansku akciju održaćemo u našim klubovima čitalaca u Dečanskoj 5 u Beogradu (TC „Eurocentarˮ) i TC „Kalčaˮ u Nišu, striparnici „Alan Fordˮ u Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Booksˮ u Novom Sadu, kao i na našem sajtu www.carobnaknjiga.rs.

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo vas da će se rođendanska akcija Čarobne knjige održati i u knjižarama „Kulturaˮ širom BiH, od 1. do 10. oktobra 2023.

20 godina Čarobne knjige

Čarobna knjiga je prethodnih godina obeležila mnogo jubileja, a ove godine obeležavamo najveći i najvažniji do sada – 20 godina uspešnog poslovanja!

Čarobna knjiga osnovana je u jesen 2003. godine sa ciljem da čitaocima ponudi najznačajnije i najzanimljivije naslove svetske književnosti.

Tokom dvadesetogodišnjeg rada postali smo jedna od najvećih izdavačkih kuća u Srbiji, poznata po visokokvalitetnoj žanrovskoj literaturi, ali i delima vrhunske književnosti.

Devet godina od osnivanja, 2012. godine, počeli smo da objavljujemo i stripove, i tako postali jedina izdavačka kuća u zemlji koja objavljuje i knjige i stripove. Već nekoliko godina Čarobna knjiga je najveći izdavač dela devete umetnosti u zemlji, za šta je u više navrata, pa i ove godine, nagrađena titulom najboljeg izdavača godine na Međunarodnom salonu stripa u Beogradu.

Najnovije poglavlje u našem razvoju otvorili smo prošle godine, kada smo zakoračili u svet japanskih stripova – mangi, čiji su nam autori doneli potpuno novu umetničku perspektivu i upoznali nas s raznovrsnošću i lepotom svog stvaralaštva. Prve brojeve objavili smo u maju 2022. godine, a od tada pa do ovog trenutka smo, zahvaljujući mesečnom ritmu izdavanja, objavili čak 67 naslova u sedam serijala, čime smo se svrstali u najveće izdavače mangi u zemlji.

Zato danas, dvadeset godina od osnivanja, možemo da se pohvalimo najraznovrsnijim izborom iz različitih oblasti književnosti i stripa i uvek prisutnom potrebom da nalazimo nove sadržaje koji će radovati naše čitaoce.

Više o našim najznačajnijim izdanjima možete pročitati na linkovima u nastavku:

Tekst povodom 1000. izdanja Čarobne knjige: https://carobnaknjiga.rs/putovanje-od-hiljadu-prica

Tekstovi povodom 400. https://carobnaknjiga.rs/Cetiri-stotine-avantura i 500. broja stripske biblioteke „Olovka, tuš i peroˮ: https://carobnaknjiga.rs/jubilej-u-znaku-sekire-i-munje

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x