Predator vs Wolverine – Sasvim očekivan krosover

0

Najavljen je četvorodelni mini serijal u kome će se putevi ukrstiti Wolverine-u i Predatoru.

Predator vs Wolverine - Sasvim očekivan krosover

Predator vs Wolverine se sastoji od četiri izdanja. Ograničena serija će se protezati kroz više decenija, a napisao ju je Benjamin Percy, koji takođe piše aktuelni naslov Wolverine. Pratiće ga razni umjetnici, među kojima su Greg Land, Andrea Di Vito, Ken Lashley i Kei Zama.

Tokom godina, Predator se ukrštao sa raznim drugim likovima iz stripova, boreći se protiv Batmana, sudije Dreda i Archija. Iako su postojali prethodni Marvelovi stripovi u kojima se pojavljuje, Predator Vs. Wolverine će biti prvi Predatorov upad ove vrste u Marvelov univerzum.

Pročitajte: Besmrtni Thor, novi Marvelov strip serijal

Benjamin Percy je primetio da se Wolverine i Predator prirodno uklapaju. “Predator i Wolverine je uparivanje poput putera od kikirikija i čokolade, cipela i čarapa, ili bilo čega drugog. Oni su prirodan spoj. Ovaj događaj, njihov spoj, bio je neizbežan.” Dodao je da je bilo nadrealno iskustvo pisanja krosovera. “Činjenica da to pišem? Prvi put? Iskreno, ne osećam se stvarno. Svestan sam odgovornosti i isporučujem robu koja se od mene traži za ovu vrstu stripa”, rekao je Percy. Zalagao sam se za ovo otkako sam saznao za Diznijevu akviziciju studija 20th Century Studios-a. Tako je prošla godina. Pitao sam za ovo i tražio i pitao godinama, i oduševljen sam što se konačno sve spojilo.”

Krvožedna saga koju ste čekali! Wolverine je proživeo jedan od najdužih i najzanimljivijih života u istoriji Marvela. Sada svedočite najvećoj neispričanoj bici Loganovog života – protiv Predatora! Jedan Predator traži najveći plen koji postoji, a pronalazi ga u Oružju X. Od krvavih snegova kanadske divljine do ulica Madripora s mačevima, Wolverine i Predator razbijaju sve na svom putu do konačne pobede…ili slavne smrti.

Prvo broj krosovera Predator VS Wolverine izlazi 20. septembra.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x