Novi Supermen će se pojaviti u filmu The Flash, a evo ko će ga glumiti (SPOILER)

0

Reditelj filma The Flash, Andy Muschietti otkrio je u skorašnjem intervjuu da će se u njegovom filmu pojaviti novi Supermen.

Novi Supermen će se pojaviti u filmu The Flash, a evo ko će ga glumiti (SPOILER)

Tokom intervjua, režiser Andy Muschietti praktički spojlovao šta će biti jedna od najvažnijih i iznenađujućih kameo scena filma The Flash, a to je da će se u filmu pojaviti novi Supermen.

Kako navodi reditelje, Nicolas Cage će se zapravo pojaviti u filmu The Flash kao Supermen, zatvarajući tako krug otvoren pre otprilike 25 godina. Devedesetih je glumac trebao glumiti čoveka od čelika u Superman Lives, filmu koji je režirao Tim Burton, ali je kasnije otkazan ceo projekat.

POVEZANO: Nikolas Kejdž i njegovo prokletstvo Supermena

“Nic je bio apsolutno divan”, rekao je Muschietti. “Čak i da je to bila samo kameo scena, zaronio je u nju svim srcem. Sanjao sam da radim sa njim ceo život. Nadam se da ću to uskoro moći da ponovim.”

Na kraju krajeva, pojavljivanje Nicolasa Cagea u The Flashu ne bi trebalo da bude iznenađenje: glumac je poznati obožavatelj stripova o superherojima, a njegovo umetničko ime potiče, na primer, od lika Marvel Comics-a Lukea Cagea. Nadalje, nije neobično videti ga na sajmovima kako troši hiljade dolara na stripove ili druge manje-više retke kolekcionarske predmete.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x