Trejler za novu aminiranu seriju o Supermenu (VIDEO)

0

Objavljen je prvi trejler za animiranu seriju My Adventures with Superman.

Trejler za novu aminiranu seriju o Supermenu (VIDEO)

My Adventures with Superman, nova animirana serija o Supermenu, će se emitovati tokom leta 2023. godine, ali tačan datum izlaska još uvek nije preciziran.

Prvobitno planirana za streaming platformu HBO Max, a zatim kupljen od strane Adult Swim, ogranka Cartoon Networka za zrelije gledaoce, My Adventures with Superman predstavljene su kao priča o odrastanju i sazrevanju u kojoj će glavni likovi biti mladi Clark Kent, Lois Lane i Jimmy Olsen koji nameravaju da postanu istraživački novinari za Daily Planet.

“Priča prati Clarka dok gradi svoj tajni identitet kao Superman i istražuje svoje misteriozno poreklo. Brzonapredujuća reporterka Lois udružuje se s fotografom Jimmyjem Olsenom kako bi ispričala važne priče. U međuvremenu, Clark i Lois se zaljubljuju… a Lois je sve bliže otkrivanju njegovog tajnog identiteta! Naš trojac deli avanture, pobjeđuje negativce, nailazi na tajne i otkriva šta znači biti pravi heroj”, stoji u službenom sinopsisu serije.

Pročitajte: King Kong – Ilustracije Krisfoa Blena (GALERIJA)

My Adventures with Superman je prva animirana serija koja je posvećena Supermenu još od animirane serije Superman iz 1996. koju su kreirali Alan Burnett, Paul Dini i Bruce Timm.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x