Film Wonder Woman 3 otkazan

0

Treći film u sagi o Wonder Woman je prema izvorima iz Warner Bros-a ‘mrtav’ projekat.

Film Wonder Woman 3 otkazan

Prema The Hollywood Reporter-u, više izvora navodi da je Wonder Woman 3 režiserke Peti Dženkins “mrtav” projekat. Ova vest dolazi uoči ključne prezentacije novog šefa DC Studios Džejmsa Gana i Pitera Safrana generalnom direktoru Warner Bros. Discovery Dejvidu Zaslavu u vezi sa njihovim višegodišnjim planom za filmski DC univerzum, koji se očekuje sledeće nedelje. otkazan

Peti Dženskins i Džef Džons su navodno predali svoj scenario za Wonder Woman 3, ali se nažalost, čini se da taj film nije u skladu s novim planovima za DCEU. Ova vest došla je samo nekoliko dana nakon što je Gal Gadot, glavna glumica Wonder Woman filmova, na društvenim mrežama objavila koliko je zahvalna na prilici da glumi tako neverovatan lik i kako jedva čeka da fanovima pruži novu avanturu Wonder Woman. otkazan

Pročitajte: Jeziva ilustracija Džokera kao Deda Mraza

Napuštanje projekta Wonder Woman 3 nije jedina nova vest vezana za DCEU. Naime, postoje navodi da Džejson Momoa nakon filma Aquaman and the Lost Kingdom koji izlazi sledeće godine, više neće glumiti titularnog superheroja, ali će mu zato biti ponuđena uloga Loboa.

THR takođe izražava ozbiljne sumnje o tome da li će se zaista Man Of Steel 2 sa Henrijem Kevilom dogoditi. Iako se glumac vratio kao Supermen u cameo sceni u filmu Black Adam, to je bilo pre nego sto su Džejms Gan i Piter Safran počeli da prave svoj dugoročni plan za DC-ijev filmski univerzum. Kevil je takođe snimio cameo scenu za film Flash, ali je pitanje hoće li se na kraju ta scena zaista naći u filmu.

Pomenuti film Black Adam je takođe pod znakom pitanja, jer se nastavak sa Dvejnom Džonsonom u glavnoj ulozi za sada čini jako malo verovatnim.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x