Novi stripovi izdavačke kuće Frenka Milera

0

Krajem aprila objavljeno je da Frenk Miler osniva svoju izdavačku kuću pod nazivom Frank Miller Presents.

Novi stripovi izdavačke kuće Frenka Milera

Sada je došao red na to da najavimo i koji će stripovi biti objavljeni pod okriljem izdavačke kuće Frank Miller Presents. kuće

Već je najavljeno da će novopečena izdavačka kuća objaviti stripove kao što su Ronin knjiga 2 i Grad Greha 1858. Biće tu i novih naslova pod nazivom Pandora i Ancient Enemies. Tu je i još jedan nastavak Grada Greha, one shot, koji će biti objavljen u boji, a za umetnost će biti zadužen niko drugi nego Milo Manara, uz scenario Frenka Milera.

Grad Greha 1858 će biti vestern koji je Miler sam napisao i nacrtao i istraživaće duboke korene i prošlost Grada Greha.

Ancient Enemies je strip po scenariju legendarnog Denom DiDiom, suosnivača izdavačke kuće sa Frenkom Milerom. Za umetnost je zadužen Danilo Bejrut, a u stripu će se pojaviti novi lik Frenka Milera, the Geek, kog je sam Miler i nacrtao. Još uvek nema mnogo detalja o samoj radnji ovog stripa, ali postoji nekoliko prvobitnih skica i crteža prema kojima izgleda da će u pitanju biti SF strip.

Pročitajte: Kako je Supermen uništio svet u parodiji Alana Mura

Objavljena je i prva ilustracija Mila Manare na kojoj je oslikao čuvenu Gail iz Grada Greha.

A tu je i prva stranica druge knjige Ronina koju je crtao Filip Tan, dok je za senčenje bio zadužen Daniel Enrikez.

Pandora će biti mračna bajka rađena po ideji Frenka Milera, za koju su scenario napisali scenaristi serije Star Trek: Discovery, Entoni Maranvil i Kris Silvestri. U pitanju je fantazi priča o mladoj devojci po imenu Anabet. Ona je mlada devojka neispunjena u svom životu i traži još. Ona traga za savršenim svetom za život, ali dok traga, njen svet tone u zečiju rupu. Kako Miler objašnjava svoju ideju, to je nešto u šta se ljudi konstanto upuštaju, oni tragaju za savršenstvom, a to izaziva haos. Miler takođe naglašava da ova priča predstavlja povratak mračnim bajkama kakve su nekad bile, pre nego što ih je Dizni pretvorio u preterano prijateljske i priče sa srećnim krajem. Za crtež ovog stripa je zadužena Ema Kjubert.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x