O čemu se radi u novom filmu o Asteriksu?

0

“Asteriks i Obeliks: Put svile” je nova filmska adaptacija o Asteriksu koja će u bioskopima biti prikazana sledeće godine.

O čemu se radi u novom filmu o Asteriksu?

Novi film o galskom heroju kog su stvorili Gosini i Uderzo stiže nam u bioskope naredne godine. Režiju i glavnu ulogu u novom filmu potpisuje Guillaume Canet, a film se trenutno nalazi u fazi post-produkcije.

Pre nekoliko dana objavljen je i zvaničan sinopis filma:

Nalazimo se u 50. godini pre nove ere kada kineska carica (Linh-Dan Pham) biva zatočena od strane princa i izdajnika Deng Tsin Quin (Bung Hay Mean), koji stoji iza puča. Uz pomoć feničanskog trgovca (Jonathan Cohen) i njene verne ratnice po imenu Tat Han (Leanna Chea), princeza Fu-Yi (Julie Chen), caricina jedina ćerka odlazi u Galiju da zatraži pomoć od dva hrabra ratnika, Asteriksa (Guillaume Canet) i Obeliksa (Gilles Lelouche), koji su obdareni nadljudskom snagom zahvaljujući svom čarobnom napitku. Dva nerazdvojna Gala, naravno, pristaju da pomognu princezi da spasi svoju majku i oslobodi svoju zemlju. I eto ih na putu ka velikoj avanturi u Kini. Na putu će im se svakako nači i nezaobilazni Cezar (Vincent Cassel) i njegova moćna vojska, uvek žedna osvajanja.

Pročitajte: Trailer za animirani film Green Lantern: Beware My Power (VIDEO)

Zvaničan naziv filma je “Asteriks i Obeliks: Put svile”, a u njemu će se od glumaca pojaviti još i Marion Cotillard, Pierre Richard, Angéle, Gilles Lelouche, dok će kameo scenu imati i poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović.

Film izlazi 2023. godine, dok tačan datum izlaska još uvek nije preciziran.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x