HIPERPRODUKCIJA: Čarobna knjiga objavila tačno 100 stripskih izdanja u 2021. godini!

0

Izdavačka kuća Čarobna knjiga bila je neverovatna u 2021. godini sa brojem izdanja, ali i velikim kvalitetom koji su pružili, kako u prevodu, tako i u štampi i povezu.

hiperprodukcija stripblog

Čarobna knjiga je putem svojih profila na društvenim mrežama objavila broj izdanja koje su predstavili publici tokom 2021. godine. U pitanju je tačno 100 različitih izdanja, 98 stripova i dve knjige za ljubitelje stripa. 

-Došli smo do kraja još jedne veoma uspešne izdavačke godine. Zahvaljujući vašoj ljubavi prema stripu i našoj posvećenosti najzanimljivijim projektima klasične i savremene svetske produkcije, tokom 2021. objavili smo 98 stripskih naslova i dve knjige namenjene ljubiteljima stripa, naveli su iz Čarobne knjige na svom Facebook nalogu. 

Čarobna knjiga je u ovoj godini pokrenula izdavanje mnogih serijala, ali je i u kvalitetnom omotu i kolekcionarskim, integralnim izdanjima, počela da objavljuje reprinte starih, dobro poznatih serija, pre svega velikana francusko-belgijske škole stripa poput Iznoguda, Marsupilamija i Taličnog Toma, ali njihov doprinos u izdavanju superheroja je zaista vredan svake pohvale. Ono što svakako moramo istaći jeste to da je ova izdavačka kuća, pored objavljivanja svih Asteriksovih stripova, objavila svega  dva meseca nakon svetske premijere i najnoviji 39. nastavak stripa.

Moramo priznati da je ovo neverovatan primer kvalitetne, hiperprodukcije u našoj zemlji koju smo, priznaćete svi, dugo čekali.

Ceo spisak izdanja na sajtu Čarobne knjige: OVDE

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x