Nova Planeta mrtvih uskoro: Da li će Dilan preuzeti Gručovu ulogu?

0

22. septembra će se na italijanskim kioscima naći novo izdanje Dilan Dog “Planeta mrtvih”, specijal broj 35. pod nazivom “Smeh će vas preporoditi”.

grucovu ulogu stripblog

Izdavačka kuća Serđo Boneli Editore je objavila nekoliko stranica izdanja, popluarni “zavir”, nove Platene mrtvih, kako bi se čitaoci i obožavaoci Dilanovih epizoda iz neizvesne budućnosti mogli bliže upoznati sa stilom crtanja i radnjom u ovom stripu. 

Čitajte o prethodnim nastavcima: Dilan Dog – Planeta mrtvih

Scenario za epizodu je radio Alesandro Bilota, osnivač ovog serijala, a Serđo Gerasi potpisuje crtež, dok je Marko Mastraco radio naslovnicu, kao i do sada u serijalu.

Ono o čemu će priča govoriti nije otkriveno, ali prema naslovnici i naslovu epizode, možemo naslutiti da će Dilan preuzeti Gručovu ulogu zabavljača… 

ZAVIR U EPIZODU: 

“Planeta mrtvih” je serijal Alesandra Bilote u okviru Dilan Dog serijala izdavačke kuće Serđo Boneli Editore, kao specijalna serija priča u kojoj je svet obuhvatila pandemija povratnika koja baca svet u neživot, a nulta žrtva koja je sve ubacila u nepovrat bio je Gručo, Dilanov pomoćnik dok Dilan nije mogao da puca u prijatelja i spasi svet katastrofe. To Dilana ponovo vraća alkoholu i Skotland Jardu…

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x