Stiže novi, 6. album Blacksada u izdanju Europe Comics-a i Dark Horse-a!

0

Koji je najprodavaniji strip na svetu? Postoji nekoliko kandidata, ali jedan od njih je nesumnjivo Blacksad, klasična noir detektivska serija Juana Diaza Canalesa i Juanjo Guarnida, koju je u Francuskoj izdao Dargaud, a u Americi Dark Horse.

Proslavljajući svoj 20. rođendan 2020. godine, Blacksad je postao jedan od najomiljenijih i najpriznatijih strip serijala širom sveta, sa milion štampanih primeraka za prvih pet avantura. blacksada

Pročitajte: Kako je nastajao crtež u kultnom stripu Bleksad

To da će će šesti album Blacksada izaći ovog oktobra: Backsad: They All Fall Down”, velika je vest. Ovaj album izlazi na engleskom jeziku, u digitalnom izdanju u okviru Europe Comics 20. oktobra, a štampano izdanje stiže 2022. od strane izdavačke kuće Dark Horse, prenosi The Beat.

S obzirom na njegovu priznatost širom sveta, Europe Comics je upravo objavio neverovatan pregled na engleskom jeziku. „What’s news“ koji daje ne samo unutrašnji pogled na Blacksadovu dvadesetogodišnju istoriju, već i specijalni pregled svega što se nalazi tu. Priča otkriva detektiva Johna Blacksada u New Yorku umešanog u zle događaje sa sindikatima, organizovanim kriminalom i mračnim delovima grada, uključujući Solomona, građevinskog magnata sa mnogim planovima za grad.

Svakako čekamo nove albume i priče Blacksada, a za to vreme možemo ponovo pročitati one stare…

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x