BRZRKR će dobiti film na Netflixu sa Keanu Reeves-om u glavnoj ulozi

0

Netflix je kupio prava za adaptaciju stripa BRZRKR u film.

BRZRKR će dobiti film na Netflixu sa Keanu Reeves-om u glavnoj ulozi

BRZRKR, strip koji je za Boom! Studios osmislio i napisao glumac Keanu Reeves u saradnji sa scenaristom Mattom Kindtom i umetnikom Ronom Garneyem, biće adaptiran u film zahvaljujući streaming platformi Netflix. ulozi

Streaming platforma će prilagoditi strip u akcioni filmu u kome će se u glavnoj ulozi naći sam kreator stripa Keanu Reeves, koji će takođe biti i producent.

Film će prilagoditi strip serijal, dok će spin-off animirana serija u anime stilu, koju je takođe producirao glumac, istražiti druge elemente narativnog univerzuma BRZRKR.

Pročitajte: “BRZRKR” – Strip glumca Keanu Reeves-a i junak inspirisan njegovim likom

,,Čovek poznat kao Berzerker je polu-smrtnik i polu-bog, proklet i primoran na nasilan život, što šteti njegovom razumu. Nakon što je vekovima lutao svetom, Berzerker je utočište pronašao radeći za američku vladu boreći se u bitkama toliko opasnim i toliko nasilnim, koje su preopasne za bilo koga drugog. Ono što se nada, to je da će u zamenu za svoje službovanje dobiti istinu o svom beskrajnom postojanju natopljenom krvlju i način kako to da zaustavi.

Strip projekat BRZRKR je pokrenut 2020. godine sa crowdfunding kampanjom koja je sa svojih prikupljenih 1,45 miliona dolara postavila rekord svih vremena kao strip projektat na Kickstarter-u. 

BRZRKR #1 u izdanju BOOM! Studios-a je već premašio 615.000 prodatih primeraka, čineći ga verovatno najprodavanijim stripom 2020-ih, nadmašivši Dark Nights: Death Metal #1 i postajući najprodavaniji strip jos od stripa Star Wars #1 iz 2015. godine. BRZRKR #1 je ujedno i najprodavaniji Boom strip još od crossovera Big Trouble u Little China/Escape From New York #1, koji je prodat u 421.000 primeraka kada je debitovao u oktobru 2016. godine. 

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x