Batman The Adventures Continue dobija drugu sezonu

0

Strip serijal koji je objavljen kao nastavak kultne animirane serije o Betmenu iz 90-ih,Batman The Adventures Continue, dobija svoju drugu stripovsku sezonu.

Batman The Adventures Continue dobija drugu sezonu

Drugu sezonu serijala Batman The Adventures Continue napisaće Alan Burnett i Paul Dini, autori hvaljene animirane serije o Betmenu iz 90-ih, koju je ilustrovao Ty Templeton, kanadski umetnik, nekada odgovoran za strip zasnovan na animiranoj seriji, a boja Monica Kubina.

Na kraju, isti kreativni tim koji se pobrinuo za prvu sezonu koja se sastojala od osam albuma objavljenih između aprila 2020. i januara 2021. godine.

Druga sezona Batman The Adventures Continue vrteće se oko drevne legende Gothama, Dvoru sova, koju su čitaoci redovnih serija o Batmanu već upoznali u hvaljenom naslovu autora Scotta Snydera i Grega Capulla. 

POVEZANO: Betmen animirana serija i njen megalomanski značaj

Nakon što misteriozi napadač ubije gradonačelnika Hilla, Batman kreće tragom drevnog poretka koji je dugo bio sahranjen ispod ulica Gothama: Dvora sova. Ali šta ova grupa ima od smrti gradonačelnika Hilla … i kako Deadman može pomoći Mračnom vitezu? Da li će tragovi odvesti Batmana do drevnih legendi Gothama?

Batman The Adventures Continue Sezona 2 stiže u američke prodavnice stripova 1. juna 2021. Digitalna publikacija je predviđena za 6. maj.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x