Stiže nam i Batman serija na čelu sa Matt Reeves-om

0

HBO Max je naručio seriju Gotham PD, projekat na čijem će čelu biti Matt Reeves, reditelj Batman filma koji nas očekuje 2021. godine.

Stiže nam i Batman serija na čelu sa Matt Reeves-om Strip Blog

Na čelu projekta će biti Matt Reeves i scenarista Terrence Winter (Boardwalk Empire, The Sopranos). Batman serija Gotham PD će se odvijatu u istom svetu u kome i Reeves-ov nadolazeći Batman film.

Gotham PD će se graditi na stripu Gotham Central koji se bavi policijom Gothama i njihovom svakodnevnicom u vreme Batmana i korupcijom grada. 

Ovo je neverovatna prilika, ne samo za proširivanje vizije onoga što stvaram na filmu, već i njeno dubinsko istraživanje sa svim detaljima koje ovaj duži TV oblik može priuštiti. Započeti rad s neverovatno talentovanim Terenceom Winterom, koji je više tako pronicljivo i snažno pisao o svetu kriminala i korupcije, za mene je apsolutno ostvarenje sna”, izjavio je Reeves.

POVEZANO: Gotham Central: Šta radi policija Gotama u doba Betmena

Ovo nije jedini spin-off projekat koji nas očekuje. Prošle godine je najavljeno da ćemo, ako film Matt Reevesa bude uspešan, dobiti i nekoliko spin-off filmova iz istog univerzuma koji će se baviti Batmanovim negativcima. 

Datum izlaska serije Gotham PD još uvek nije objavljen.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x