Michael Keaton se vraća kao Batman u filmu o Flashu

0

Glumac Michael Keaton trenutno je u pregovorima sa kućom Warner Bros. o repriziranju uloge Batmana u nadolazećem filmu The Flash.

Michael Keaton se vraća kao Batman u filmu o Flashu Strip Blog

Keaton koji je Batmana igrao u filmovima reditelja Tima Burtona, Batman (1989) i Batman Returns (1992), trenutno pregovara o repriziranju svoje uloge u aktuelnom DC-ijevom filmskom univerzumu. 

Film The Flash je najavljen još pre nekoliko godina kada je obelodanjeno da će glumac Ezra Miller glumiti  ovog DC-ijevog superheroja. Međutim, projekat se našao zaglavljen u razvoju i kroz njega je prošlo nekoliko reditelja koji su zbog kreativnih nesuglasica sa WB napuštali projekat. Na kraju je reditelj Andy Muschietti (It, It Chapter 2) preuzeo na sebe odgovornost da realizuje ovaj film. 

Kako je otkriveno da će film The Flash pratiti stripovsku priču Flashpoint, jasno je da će koncept DC multiverzuma biti predstavljen u ovom filmu. Keaton će glumiti stariju verziju Batmana, koji će prema navodima imati ulogu mentora ostalim superherojima. Ako pregovori budu uspešni, postoji mogućnost da će se Keaton kao stariji Batman pojaviti u još nekoliko DCEU filmova. 

Pročitajte: “The Walking Dead“ strip se vraća u novom specijalnom broju

Nagađa se i da bi Michael Keaton, ako pregovori budu uspešni, mogao glumiti Thomasa Wayne-a, oca Bruce Wayne-a, koji je u alternativnom univerzumu postao Batman kada je njegov sin ubijen u ulici umesto svojih roditelja.

Pojavljivanje Keatona kao starijeg Batmana bi moglo rešiti problem problem Batmana u DCEU koji je nastao kada je Ben Affleck napustio ulogu i franšizu. 

Nagađanja i otkrivanje zvaničnih detalja će tek uslediti. Prvo je potrebna potvrda da će se Keaton pojaviti u Flash filmu, kako bi znali kako će njegovo pojavljivanje uticati na franšizu i druge DCEU filmove koji nadolaze.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x