“Strip&Ploče 2020”: Ovogodišnji konkurs Paralel – Beogradskog Festivala Subkulture!

0

Paralel – Beogradski Festival Subkulture otvorio je, i ove godine konkurs “Strip&Ploče” koji će trajati do 31. maja, a radovi če, ukoliko to dozvoli situacija biti izloženi na staklu Mascom Store u Čimićevom sokačetu.

strip&ploče stripblog

Zadatak na ovom konkursu jeste da se osmisli omot za ploču omiljenog benda, umetnika, kompilacije i da se to pošaljem Paralelu, a može i da se postavi u Facebook event: OVDE

-Dragi ljubitelji subkulture, stripova, ploča, muzike… Otvaramo još jednu (osmu!) fb radionicu Strip i ploče, čiji je ovoga puta cilj, pre svega da se kroz kreativnost, zabavimo i virtuelno družimo.  Ako sve bude kako treba, najbolji radovi će i ove godine biti izloženi na staklu Mascom Store u Čumiću, a u okviru velike celodenvne proslave svetskog praznika ploča – Record Store Day, u subotu, 20. juna, u organizaciji izdavačke kuće Mascom, piše u opisu eventa na Facebook stranici Paralel – Beogradskog Festivala Subkulture.

Prateći uputstva o bezbednom ponašanju koja sada svi naravno sledimo, vaše radove, ljudi čekaju na strani eventa ili na e-mail adresi: festivalparalel@gmail.com.

Radionice su prethodnih godina imale i nagradni karakter, što ovoga puta nije osnovni cilj. Ali mogućnost nagrade se ne isključuje, kažu organizatori.

Rok za slanje radova je nedelja, 31. maj

Dakle, prekratimo ‘karantinske dane’ afirmišući ljubav prema umetnosti i pop kulturi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x